Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKOJEVIĆ ODLAZI

Zoran Mamić: Želimo ponoviti uspjeh Hajduka

Zoran Mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
28.05.2015.
u 15:38

– Došao je moj kraj u najdražem klubu i sutra se službeno opraštam od Dinama; nadam se ne zauvijek. Bio sam ovdje na početku karijere, vratio se prošlog ljeta i nadam se vratiti ovamo u budućnosti; ne kao igrač, već u nekoj drugoj ulozi – rekao je Vukojević

Dinamo će sutra odigrati posljednju utakmicu sezone. Na Maksimir stiže Rijeka (19 sati), a modrima je to prilika da prvenstvo završe bez poraza.

– Nije nam to pritisak, nego samo dodatni motiv jer bi bilo lijepo upisati se u povijest. Bilo bi lijepo napraviti nešto što nitko nije osim Hajduka davne 1950. kada se igralo samo 18 utakmica. Kažem, nismo opterećeni i vidjet ćemo što će biti sutra – rekao je trener Zoran Mamić pa se osvrnuo na protivnika:

– U posljednje vrijeme igraju bolje nego jedan dio nastavka sezone, što je jako zanimljivo i za pohvalu. Hoće li nas napasti, to zna samo njihov trener, ali što god oni odluče, ipak se nešto pita i nas. Vjerujem da ćemo zagospodariti terenom unatoč tome što imamo maksimalan respekt prema Rijeci. Vjerujem da će publika, kao što je to bilo u zadnjih nekoliko utakmica, doći na stadion i tako nagraditi obje ekipe. Naravno, ja se nadam da će uživati u nogometu i vidjeti našu pobjedu.

Ognjen Vukojević potvrdio je da se oprašta od Dinama. Modri veznjak odlazi u bečku Austriju.

– Došao je moj kraj u najdražem klubu i sutra se službeno opraštam od Dinama; nadam se ne zauvijek. Bio sam ovdje na početku karijere, vratio se prošlo ljeto i nadam se vratiti ovdje u budućnosti; ne kao igrač, već u nekoj drugoj ulozi. Svaki rastanak je težak, ali odlazim sretan jer smo osvojili Kup i prvenstvo, a ja sam u svakoj prilici koju sam dobio dao sve od sebe. Veliko hvala svima te se nadam da ćemo se družiti ponovno – rekao je Vukojević.

>> Ognjen Vukojević dvije godine u bečkoj Austriji

Komentara 4

PE
pessimus
16:53 28.05.2015.

ništa ne vrijedi dok dinamo ne osvoji ligu bez primljenog pogotka. ako im to uspije kapa dolje. predispozicije za to postoje. zadar ispada i treba samo dobro odigrati prottiv splita i hajduka a ostalo bi trebalo doći samo po sebi. neki im ne mogu dati gol neki ne smiju i to je to.

PE
pessimus
16:50 28.05.2015.

jeste mamiću 1950. se igralo samo osamnarst utakmica ali su u toj ligi uz hajduk bili još dinamo, partizan i crvena zvijezda. ovaj sadašnji hnl je u odnosu na onu ligu mačji kašalj. ovo je smijehurija od lige.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije