Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV SPLITA

Mamić uoči finala: Nadam se atmosferi kao protiv Hajduka

Zoran Mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
19.05.2015.
u 13:19

- Split ima jako dobru ekipu i pojedince, ali na njihovu žalost zadnjih par kola nisu pokazali vrijednost koju sigurno imaju.

Dinamo u srijedu čeka nova teška utakmica, ali ovoga puta vrijedna trofeja – finale Kupa protiv Splita! Dinamo u 20 sati na Maksimiru dočekuje RNK Split, a dan prije utakmice trener Modrih Zoran Mamić je rekao kako vjeruje u nastavak dobrih izdanja svoje momčadi.

- Čeka nas borba za trofej koji nakon dvije neuspješne sezone želimo vratiti u Maksimir. Želimo odigrati dobru utakmicu, nastaviti niz koji imamo i pobjedom osvojiti duplu krunu te tako sjajno zaokružiti odličnu sezonu – rekao je Mamić.

Nakon toga se osvrnuo na ekipu Splita.

- Po meni imaju jako dobru ekipu i pojedince, ali na njihovu žalost zadnjih par kola nisu pokazali vrijednost koju sigurno imaju. Ipak, Kup je natjecanje u kojem je sve moguće što je opće poznato. Sjetite se samo kako smo se mi izvukli na početku sezone... Moramo biti pravi, imati pristup kakav treba i onda možemo slaviti.

Na golu će biti Antonijo Ježina.

- Cikalleshi, Rog, Roce, Bagarić, Erceg... Imaju opasne pojedince u napadačkom dijelu i mogu svakome napraviti probleme, ali vjerujem da će momčad ponoviti igru iz drugog poluvremena protiv Hajduka i da su svjesni važnosti utakmice. Teren je mjerilo i sve će pokazati, ali ne vidim razlog da ne budemo pravi.

Dinamo je protiv Splita slavio 5:1 i osigurao naslov prvaka Hrvatske.

- To nema veze s utakmicom koja nas čeka sutra. Finale Kupa je jedna utakmica u kojoj je apsolutno sve moguće.

Mamić bi volio da atmosfera bude kao protiv Hajduka.

- Nadam se tome. Bilo je divno biti na utakmici protiv Hajduka, to je veliki poticaj svima nama i željeli bi da je svaku utakmicu tako kako bismo dobili dodatni impuls za još više i bolje.

Modri nakon utakmice putuju u Rovinj na pripreme, a s njima neće biti Angelo Henriquez. To znači da neće postati najbolji strijelac lige, bit će to Andrej Kramarić s 21 pogotkom. Čileanac ima jedan manje.

- Angelo već u četvrtak leti u Čile i priključuje se reprezentaciji. Čileanski savez nas je molio da ga pustimo što je ranije moguće, njemu je velika želja igrati Copa Ameriku i dali smo mu dopuštenje. U Rovinj neće ići niti neki mladi igrači koji će ostati tu i trenirati s B momčadi koja za vikend ima bitnu utakmicu.

>> Ljubav cvjeta: Ćiro i Mamić se grlili, a pridružio im se i Bandić

>> Zdravko Mamić otvoreno o derbiju: 'Nisam zadovoljan, to je bilo neodgovorno'

Komentara 4

Avatar Titanov sin
Titanov sin
14:52 19.05.2015.

Sretno Angelo , Copa Amerika nije mala stvar ! Važno da sutra potvrdiš protiv Splita da si zaslužio poziv .

TF
tony.franzz
17:00 19.05.2015.

Zivio Maminjo, a kompleksasi na futsal!

PK
petar.kolak.9
15:36 19.05.2015.

sreca tvoja mamicu sto vulic malo zna u trenerskom poslu svaki malo jaci znalac pobijedio bi dinamo u zagrebu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije