Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE

Zoran Mamić: Modriću, osvojio si dovoljno trofeja, pusti sad nas...

Zoran Mamić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
21.12.2018.
u 20:16

- Porazgovarat ću s njim prije utakmice. Reći ću mu da nam pusti da osvojimo ovaj trofej jer je on toliko toga osvojio - našalio se Mamić.

Zoran Mamić (47) prvi je naš nogometni stručnjak koji se plasirao u finale Svjetskog klupskog prvenstva. Ne samo da je Al Ain prvi klub iz Emirata koji će se boriti za svjetski naslov, nego je tek drugi azijski klub, nakon japanske Kashime, koji je došao u ovu fazu natjecanja ustanovljenoga 2000. godine. A protivnik je jedna od najboljih momčadi svijeta - Real Madrid. Finale je sutra u 17:30 sati.

- Real je najveća momčad svijeta. Teško je nas je uspoređivati, oni su veliki Mercedes, a mi smo mali Smart. I možemo ih pobijediti samo ako im jednom ode motor. Nadam se da će se to sada dogoditi - rekao je Mamić i dodao:

- Naravno, dat ćemo sve od sebe. Igrali smo dobro i zaslužili smo finale. Nismo se provukli i želimo odigrati dobru utakmicu. Želimo lijepo predstaviti naš klub i državu.

Osvrnuo se i na Luku Modrića, najboljeg igrača svijeta.

- Porazgovarat ću s njim prije utakmice. Reći ću mu da nam pusti da osvojimo ovaj trofej jer je on toliko toga osvojio - našalio se Mamić.

Komentara 6

AM
ante_maja
09:11 22.12.2018.

nije ti to hnl mafija,da ćeš određivat kad će ti tko pustit utakmicu

Avatar doog_kool
doog_kool
09:14 22.12.2018.

Nas najbolji trener trenutno uz Kovača i Dalića!!

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
23:03 21.12.2018.

Eh moj Mamiću !!!! Nemate nikakve Šanse!!!! I zavezanih Očiju dobit ćete po Trubi !!!! Uživaj u drugom mjestu i šuti !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije