Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKALNI IZBORI

ZNS poziva na podršku Bandiću!?

Lokomotiva - Dinamo
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
02.05.2017.
u 19:50

ZNS je klubovima poslao i primjer pisma podrške u kojem se navodi kako sportski uspjesi zagrebačkih sportaša bez potpore Milana Bandića ne bi bili mogući

Predizborna kampanja za lokalne izbore u punom je jeku, a izgleda kako su se u nju i vrlo aktivno uključili neki sportski savezi. Kako saznajemo Zagrebački nogometni savez (ZNS), iako mu to nije niti funkcija niti dužnost, umjesto da se bavi problemima zagrebačkog nogometa kojih je više nego dovoljno, klubovima šalje poziv da na izborima javno podrže zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

ZNS je klubovima poslao i primjer pisma podrške u kojem se navodi kako sportski uspjesi zagrebačkih sportaša bez potpore Milana Bandića ne bi bili mogući. O tome bi mnogi nogometni klubovi grada Zagreba imali što za reći, a ZNS-ov pamflet ako i nije suprotan zakonu, moralno je svakoa dvojben.

Komentara 1

DU
Deleted user
21:16 02.05.2017.

Naravno da će svi kojima je Bandić godinama dijelio naš novac bez ikakve kontrole, razuma i nadzora glasati za njega. ZNS Je pametnije da se bave nogometom i hrpom primitivnih huligana koji haraju i divljaju na utakmicama umjesto ovakvim jadnimm i bijednim politikanstvom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije