Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI VODSTVOM

Panika u Mamićevoj utvrdi: Dio klubova bojkotira skupštinu i odbija podržati Šukera

Susret u Varaždinu: Zdravko Mamić, Zlatko Dalić, Davor Šuker...
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/7
28.11.2017.
u 10:37

Velik dio zagrebačkih klubova, nezadovoljan radom saveza i stanjem u hrvatskom nogometu, odlučio je reći da je dosta, bojkotirati današnju skupštinu i tako uskratiti podršku Šukeru.

Iako su još jučer skupštinari ZNS-a naklonjeni aktualnom vodstvu saveza bili sigurni da će na današnjoj skupštini glatko i bez problema kandidirati Davora Šukera za mjesto predsjednika HNS-a, situacija se tijekom noći promijenila. 

Kako doznajemo, velik dio zagrebačkih klubova, nezadovoljan radom saveza i stanjem u hrvatskom nogometu, odlučio je reći da je dosta, bojkotirati današnju skupštinu i tako uskratiti podršku Šukeru.

Susret u Varaždinu: Zdravko Mamić, Zlatko Dalić, Davor Šuker...
1/8

Iz klubova s kojima smo kontaktirali potvrdili su nam da su u strahu od moguće odmazde vladajućih struktura saveza, no kako su spremni prikloniti se onima koji traže transparentniji i pošteniji nogomet i pravednije ulaganje, posebno u manje klubove i sredine.

Oni klubovi koji su već donijeli odluku da će skupštinu bojkotirati pozivaju neodlučne da im se priključe jer, kako kažu, ništa im se ne može dogoditi ako se ne pojave na sjednici, a time će poslati jasnu poruku da su nezadovoljni stanjem u ZNS-u i HNS-u.

Komentara 78

CE
cenzura
12:38 28.11.2017.

Fake news!

Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
12:22 28.11.2017.

Ovo je članak u stilu Borbe 1953. Kad je Partija pisala o onome što želi da se dogodi, a ne što se stvarno dogodilo. U našem novinarstvu u zadnjih 70 godina ništa se nije promijenilo.

Avatar nekakav
nekakav
12:09 28.11.2017.

a dobro onda, samo ne znam koga će u prvoj ligi imati, kad novi savez pod šimićem odredi pravila igre. dal će to biti financijski fair play, dal stabilnost poslovanja, dugovanja igračima.... osim dinama i rijeke, možda osijeka, koji to hrv klub može se natjecati, a da ima sve posloženo?aha, savez će im plaćati!? super, kako odrediti tko će i koliko dobiti? sirotinja najviše? hm, bogati ne vole dijeliti sa sirotinjom, jer oni privređuju. dal se dolazi gledati dinamo ili cibalija, dal hajduk ili rudeš? tko nosi i dovlači navijače? tko iz europe nosi novac? dal je hajduk ikad rekao hvala dinamu na skoro svake godine 500.000 kuna, koje je dinamo privrijedio za svaki hr klub svojim natjecanjem u uefinim ligama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije