Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Krajan
Povratak na članak

Znao sam da se Borna neće predati, da ima tu mentalnu snagu u sebi

Željko Krajan se ne žali, protiv Amerikanaca postigao je 11. pobjedu (uz šest poraza) na klupi hrvatske reprezentacije u Davisovu kupu

Komentari 9

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
15:35 18.09.2018.

Krajan.... u mnogočemu podsjećaš na Slavena Bilića .... vrhunski stroj u rukama diletanta

VL
KE
kentie
13:58 18.09.2018.

southman, slažem se s tobom...Krajan nije umjesno da se hvališ kako imaš Dream Team, jer središnjica i završnica ovog meča je bila katastrofa...uostalom najbolje je to pokazao poluprazni stadion nakon idiotskog poraza Čilića...da o parovima ne govorim...dan prije...kak ti, Pavić pa skoro prvi igrač u parovima, i stvar napola završena i svršena, čista rutina.. Pa nisam baš vidio tu njegovu supremaciju u igri...pogotovo u zadnjem poenu koji je odgledao kad je loptica išla po sredini terena????!!!! umjesto da je opali i raspali po dijagonali...džaba se Dodig uprljao ko prasac i bacao po terenu, kad neš ti nonšalancije kod Pavića????!!!.....i onda nakon toga, frendu velim da se Čilića plašim i bojim jako, kako on zna "veselo" i "nedužno" usr..ti...i bi tako...vodi u tie breaku 6:1 u II. setu, ehej-pa to 78-i igrač svijeta rutinski privede kraju....a ovaj se pogubi i izgubi, tak da je potli zapucaval lopte u publiku ko neki opičeni nerast...i onda Borna, daj, davaj i ne davaj...kako ono: i on u II. setu vodi 5:1, u gemovima..čista rutina za "zatvoriti" set i lagodno voditi 2:0 i lepršajući i tehnički, arogantno i dominantno završiti meč...al neš ti vraga, k'o da je i u njega ušo Čilićev virus jedva jedvice na mrvice i tufice....strašno, ludo i prestrašno...pa tu bi i srce triatlonca izdalo od horora koja su nam ova dva potonja aranžirala, sredila i priredila....iskreno misllim da su svi poslije ovog meča ošli kući u teškom knock downu...zato Krajan Željko pozorno slušaj Dalića:

VL
Avatar southman
southman
13:04 18.09.2018.

Čemu ti Krajane služiš na klupi reprezentacije ! pa valjda bi ti trebao "podignuti " igrača ( Čilić ) kada padne psihički u igri !? Ili da izbornika uzmemo onog suca koji je motivirao Kyrgiosa da nastavi igrati i dobiti skoro pa izgubljeni meč !

VL
DH
dalibor.hren
20:29 18.09.2018.

Glavno da si pojeo vlastito g***o i pozvao Pavića koji za repku ima čistih 0 pobjeda!!!

VL
ŽU
žuti
22:36 18.09.2018.

Gospodin Krajan podsječa na osmoškolca za volanom tatina novoga Ferrarija!

VL
KE
kentie
15:42 18.09.2018.

Eto prošla strašna nevera Višnjikom...mislim da joj po snazi nisu ravni ni bura i jugo zajedno...ne ponovilo se ikad više ponajviše....

VL
KE
kentie
13:58 18.09.2018.

SKROMNO, TIHO I PONIZNO....U FRANCUSKU....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.