Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oSVANUO PLAKAT

Znakovita objava Saveza: Dogodila se velika pomirdba!?

Mate Pavić
Foto: Reuters
1/4
24.08.2018.
u 11:09

Uz Pavića na plakatu su još Čilić, Ćorić, Mektić, Dodig, Škugor i Serdarušić, a Krajan za meč može prijaviti četiri igrača uz jednu rezervu.

Hrvatsku od 14. do 16. rujna u Zadru očekuje polufinalni dvoboj Davis Cupa protiv SAD-a.

Za taj dvoboj konkurira i treći tenisač svijeta u parovima Mate Pavić, koji se pojavio na službenom najavnom plakatu meča.

Inače, Pavić je početkom ove godine izjavio da neće igrati za reprezentaciju dok će izbornik biti Željko Krajan, no očito su zakopali 'ratne sjekire'.

Uz Pavića na plakatu su još Čilić, Ćorić, Mektić, Dodig, Škugor i Serdarušić, a Krajan za meč može prijaviti četiri igrača uz jednu rezervu.

Pavić je za reprezentaciju odigrao dva susreta, 2013. protiv Velike Britanije je igrao parove s Ivanom Dodigom, 2014. je također igrao parove (Draganja) u 1. kolu Euro-afričke zone protiv Poljske.

Mate Pavić
1/14

 

Komentara 1

KA
kajinx
11:30 24.08.2018.

Šta znači "Znakova objava..."?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije