Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekordna medalja
Povratak na članak

Zlatni vaterpolisti: Ovo je kao san, jedan divan san

Nikša Dobud postat će svjestan da je osvojio zlatnu medalju tek kada dođe kući.

Komentari 14

DO
dostatoga
20:18 12.08.2012.

svaka vam cast decki, zasluzili ste dobru festu.

VL
OB
-obrisani-
20:52 12.08.2012.

Ovo je kao san, jedan divan san, kao da igra Thompsonova muzika 24 sata na dan, da se toči besplatno pivo, da Dr. Sanader još dalje sa bine Arene ohrabrije svoje balkance šta sve se neče dati i da se Borut Pahor smiluje i umjesto blokada kaže možete balkančeki među europske i kulturne..Ovo je san, jedan divan san od kojega če ostati medalja a sve ostalo su bajke, snovi, divni snovi i divne bajke..

VL
AU
autoritet
22:15 12.08.2012.

Bravo za zlato, bravo i za Sv Vlahu!

VL
OB
-obrisani-
06:03 13.08.2012.

rio izgleda zadnja olimpijada gdje ce vaterpolo da se igra.

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
07:07 13.08.2012.

Večernji list su jedine novine iz prostora bivše države gdje se strogo cenzurira mišljenje čitatelja....gdje se prekrajaju rečenice.....koje se brišu iz samo njima znanih razloga.....Sramotno.

VL
BL
blackstena
07:08 13.08.2012.

eto...i to je proslo kak treba-a kaj reci nego svima ama bas svima svaka cast...treba stici do olimpijade i pobjediti....plakal sam od srece dok je svirala nasa himna i bbare se nasi sportasi pobrinu da zaboravimo ovu zalosnu i sivu svakodnevnicu..jes jemput hvala svima na ovim nezaboravnim trenutkima a siguran sam da jih budse jos puno...Bog i Hrvati.

VL
JO
jolly
07:16 13.08.2012.

Ovo je bilo lijepo. I što je važno bez infarkta. Drugo pluvrijeme, mi koji nismo u bazenu, mogli smo već početi slaviti.

VL
GO
google385
07:18 13.08.2012.

iskrene cestitke.samo velika sramota za predsjednika vlade koji se isto pojavio na utakmici ali o trosku vlade i sa drzavnim sluzbenim avionom a poveo je i sineka ali i ministra ostojica i jos neke.jeli hrvatska ima hrabrih novinara da oo toj sramoti i pljacki hrvatskog proracuna jer je u ovim kriznim vremenima sramota da vlada koristi drzavni avion za odlazak na utakmice i da tamo voda svoju obitelj a ovamo u hrvatskoj smanjuju place djele otkaze zaduzuju se vani a tamo je o trosku hrvatskog olimpijskog komiteta i ministar sporta onaj dizac utega jovanovic sa svojim sinekom a nasa djeca neka vracaju dugove jer njihova sada uzivaju i trose te kredite koje ce nasa djeca da vracaju.sramota i to velika

VL
LU
lucijan
08:12 13.08.2012.

Lijepo je to bilo gledati. Tim više što naši nisu pobijedili nikakve bezveznjake, nego svjetske prvake, a prije toga jake Crnogorce. Eto što se može u ovoj zemlji kad se skupe pravi ljudi i kad ih vodi čovjek koji zna znanje.

VL
MI
mihan
08:14 13.08.2012.

Ovi zlatni momci zajedno sa stozerom zasluzili su da im se nanizaju imena i to velikim slovima...Bravo i cestitke svima.

VL
LU
lucijan
08:33 13.08.2012.

@gradsko dete: a što će biti sa srpskom reprezentacijom i njenim medaljama ako vaterpolo ne bude u olimpijskom programu?

VL
OB
-obrisani-
10:43 13.08.2012.

Pretjeruješ! Činjenica jest da se Vlada u rastrošnosti približila HDZ-u, ali zar ti doista misliš da je premijer na jedno finale Olimpijskih igara trebao putovati običnom linijom? ----- 13.08.2012. u 07:18h google385 je napisao/la: iskrene cestitke.samo velika sramota za predsjednikanika vlade koji se isto pojavio na utakmici ali o trosku vlade i sa drzavnim sluzbenim avionom a poveo je i sineka ali i ministra ostojica i jos neke.jeli hrvatska ima hrabrih novinara da o toj sramoti i pljacki hrvatskog proracuna jer je u ovim kriznim vremenima sramota da vlada koristi drzavni avion za odlazak na utakmice i da tamo voda svoju obitelj a ovamo u hrvatskoj smanjuju place djele otkaze zaduzuju se vani a tamo je o trosku hrvatskog olimpijskog komiteta i ministar sporta onaj dizac utega jovanovic sa svojim sinekom a nasa djeca neka vracaju dugove jer njihova sada uzivaju i trose te kredite koje ce nasa djeca da vracaju.sramota i to velika

VL
Avatar My Style
My Style
12:14 13.08.2012.

Cestitke na zasluzenoj pobedi i cestitke i na tome da se sami vaterpolisti nisu "proslavili" padanjem u nacionalni trans ! Srbija je prosla gore nego obicno ali nismo prosli bez medalje (ovaj put bronzane) i tako je to svaki put !!

VL
AN
Andreeejjj
22:14 13.08.2012.

Čestitkeeeeeeeeeee i bravoooooooo i hvalaaaaa zlatnim vaterpolistima!!!!!!! Kako vas nije stid (neke komentatore) vrijedjati dr. prof. akademika i velikog gospodina RATKA RUDIĆA...Rollce Royca medju svim trenerima svijeta i daleko NAJBOLJEG I NAJUSPEŠNIJEG!?!? Sa 3 različite repke osvojio je zlatne medalje,, tko to još ima? NITKOOOOOO!!! Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ti RATKO RUDIĆ, stožer i vaterpolisti - LEGENDEEEEEE, koji ste nas toliko osrečili i razveselili u ovim teškim vremenima!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.