Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATEA JELIĆ

Zlatna hrvatska olimpijka: Osoba koju sam smatrala prijateljem napala je moga brata i gušila ga

Chiba: Matea Jelić osvojila prvu zlatnu medalju za Hrvatsku
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
19.02.2023.
u 14:13

"Osoba koju sam smatrala prijateljem i za čijeg oca sam se borila i donijela mu medalju s jednog natjecanja, jer im je obitelj snašla tragedija, to jutro napao je mog brata i gušio ga ispred crkve."

Kninjanka Matea Jelić, zlatna olimpijska u taekwondou, objavila je Facebook status u kojem je opisala jako neugodno iskustvo. Njoj bliska osoba napala joj je brata ispred crkve, ali Matea je poručila da će sve oprostiti. Njezinu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti.

"Jučer u pet ujutro čekala sam brata da me odvede na pripreme i bila sam ljuta dok sam ga čekala jer sam bila umorna i u svojim mislima. Otišla sam sama i na kraju je došla do mene priča iza svega koja mi je slomila srce.

Osoba koju sam smatrala prijateljem i za čijeg oca sam se borila i donijela mu medalju s jednog natjecanja, jer im je obitelj snašla tragedija, to jutro napao je mog brata i gušio ga ispred crkve.

Drago mi je da nisam odmah znala ovo sve jer sam dobila dan da razmislim i odem na misu", napisala je Matea i dodala:

"Poruka je danas bila da ljubimo svoje neprijatelje i molimo se za njih. Moja osveta sad je oprost. Zlo je jako moćno i ima ga svuda oko nas. Ali ljubav je jača. Ništa na ovom svijetu nije bitno i molim se za tebe zato šta znam koliko si roditelja već povrijedio jer si im dirao djecu. Isto tako želim da ti roditelji dobiju snage i vjere da ti oproste jer ja ne znam tu bol koju oni imaju dok gledaju djecu povrijeđenu. I nadam se da će ljubav Božja pobijediti ovo zlo koje si pokušao donijeti u moju obitelj."

>> Prosinečki 2018. o svom odnosu s Ćirom koji ga je potjerao iz Dinama: 'Ja sam ti i tata i mama'

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar joshan
joshan
15:11 19.02.2023.

bravo matea....svaka ti čast!

DU
Deleted user
18:12 19.02.2023.

Matea hvala za takvo svjedočenje vjere! Nadam se da taj nije učinio zlo tvome bratu zbog vjere ili hrvatske nacionalnosti, no evo ti si već pobjedila, a da nisi ni otišla na natjecanje kamo si krenula. Bog te blagoslovio u tvom mladom životu!

LI
liliZG
20:17 19.02.2023.

speedy čudan si ti svat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije