Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HOO-a

Zlatko Mateša hitno operiran

Zlatko Mateša
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
25.10.2016.
u 13:21

Nakon prve rehabilitacije u Selcima, Mateša će u Zagrebu nastaviti sa svakodnevnom rehabilitacijom tijekom koje će, prema najavi njegovih najbližih suradnika, nastaviti s obavljanjem dužnosti čelnika HOO-a.

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša (67) u utorak je u Specijalnoj bolnici za ortopediju dr. Nemec u Matuljima operirao meniskus.

– Zbog problema s koljenom predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša danas, 25. listopada, hitno je operiran u Specijalnoj bolnici za ortopediju dr. Nemec. Nakon operacije uputit će se na rehabilitaciju u Terme Selce – kaže se u šturom priopćenju službe za informiranje HOO-a.

Zlatko Mateša prošli je tjedan kao član Izvršnog odbora Europskih olimpijskih odbora (EOO) nazočio 45. Skupštini EOO-a, a jučer je u Zagrebu vodio konstituirajuću sjednicu Vijeća HOO-a.

Operativni zahvat uspješno je izveo jedan od najvećih stručnjaka za takvu vrstu ozljeda u našoj zemlji dr. Boris Nemec, a sedmodnevna postoperativna rehabilitacija obavit će se u Termama Selce pod  nadzorom dr. Vlaste Brozičević.

Nakon prve rehabilitacije u Selcima, Mateša će u Zagrebu nastaviti sa svakodnevnom rehabilitacijom tijekom koje će, prema najavi njegovih najbližih suradnika, nastaviti s obavljanjem dužnosti čelnika HOO-a.

Komentara 25

Avatar dras32
dras32
14:10 25.10.2016.

Kako vas nije sram, hitno operirao meniskus, neš ti vijesti. Jako hitno i jako bitno. Da je nekakvo teže zdravstveno stanje, i Bože pomozi, ali ovo...dno dna.

KR
krigger
13:38 25.10.2016.

cuj on " hitno " a ostali neka cekaju

DO
dopizdilomi
13:53 25.10.2016.

Ne bi li gospodine trebao biti u zasluženoj mirovini?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije