Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI SU VAŽNI
Povratak na članak

Zlatko Dalić: Zbog moje pogreške zamalo smo ispali sa Svjetskog prvenstva

- Prva minuta utakmice, on sa svoje lijeve strane dolazi na sasvim drugu stranu igrališta i asistira za vodeći pogodak Danske. To dovoljno govori kako je na tako visokoj razini svaki detalj važan.

Komentari 13

DU
Deleted user
11:49 22.12.2018.

Mi imamo sezonske trenere proleće - jesen - leto - zima i u pravilu ih menjamo ako se kojim slučajem plasiramo na veliko takmičenje stoga i kažemo da samo sloga Srbe spašava a nje naprosto nema i nema 😖

VL
PI
Pierro12
11:50 22.12.2018.

Danas, nazalost nije sve fair, ali u SPORTU treba biti fairplay. Odnosno imati sportski duh, i ako je netko bolji, treba isto i reci. Drugo, sto se Dalica tice, sve super. Odlican karakter, pravi sportas. Da je ostao Cacic, bilo bi, sacuvaj boze. Manageri bi sastavljali ekipu ili onaj idiot Suker. Ovako, veliki Respekt, svaka cast i naklon do poda. Dobro je pripremio, trenerski odlicno, i ono malo srece je falilo na samom kraju. Ne samo to, nego nemozes protiv Sudca, koji je razbijao Hrvatsku igru. Izmisljao penale i opasne slobodnjake. Hrvatska jednostavno nije smjela biti PRVAK. Nema veze, po mnogima, su Hrvati bili najbolja ekipa. To dokazuje i nagrada Modricu. Za najboljega. Cestitka Dalicu i momcima. Hrvate ste doveli u FINALE !!!! I to je vidilo 4 milijarde ljudi !! Hahehe !! Ljubimore nevidene.

VL
DU
Deleted user
11:30 22.12.2018.

Večernji povjesničar

VL
AG
Agricola
16:29 22.12.2018.

Što je s detaljem da nam je vratar branio ozlijeđen finalu jer se nije mogao baciti u lijevu stranu? Zašto nije branio onaj koji je zdrav? I zašto Vida igra lijevog stopera a Lovren desnog kad sva nogometna logika kažeže da mora biti obratno? Ja bih htio čuti odgovor na ova dva ključna pitanja a ne balalajke o tome kako smo primili slučajni socijalni gol iz auta.

VL
DU
Deleted user
11:22 22.12.2018.

Daliću ja mislim da si dobro postupio, pustiš 11 ratnika a oni igraju. Ništa ti njima nisi pomogao ali im nisi odnemagao kao RTV serviser.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.