Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči turnira

Zlatko Dalić u problemima, klub zbog koronavirusa ne želi pustiti vatrenog?

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
11.03.2020.
u 10:18

– U ovom trenutku razmišljamo svojim igračima zabraniti odlazak na reprezentativna okupljanja – kazao je Wolfsburgov izvršni predsjednik Jörg Schmadtke

Širom Europe zavladao je strah od širenja koronavirusa. Najteže je pogođena Italija, no i u Njemačkoj situacija nije mnogo bolja.

Klubovi su vrlo oprezni te svakodnevno prate događaje vezane za epidemiju virusa. Poduzimaju sve mjere opreza kako bi zaštiti svoje igrače.

>> VIDEO Naši poznati znanstvenici odgovaraju na pitanje: zašto se koronavirus toliko brzo širi u Italiji?

– U ovom trenutku razmišljamo  svojim igračima zabraniti odlazak na reprezentativna okupljanja – kazao je Wolfsburgov izvršni predsjednik Jörg Schmadtke.

To bi značilo da hrvatski reprezentativac Josip Brekalo ne može biti na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću za  turnir u Kataru.

No ta odluka nema zakonskih okvira, jer po Fifinim propisima klub mora pustiti igrače koji igraju za svoje reprezentacije.

– O tome odlučuje Fifa, ali i s njima ćemo razgovarati – dodao je Jörg Schmadtke.

Komentara 1

SS
sokac sa drave
15:03 11.03.2020.

Brekalo nije za reprezentaciju,nema duel igru plasljiv je i stalno cuva noge.Nekada je bio brz a i to je izgubio.Puca po golu sa trideset metara obicno nebu pod oblake.Zuji kao kada muhi otkinete glavu ono i dalje jedno vrijeme leti kao muha bez glave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije