Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA IZBORNIKA
Povratak na članak

Zlatko Dalić: Što čekamo? Testiranje na koronavirus

- Čekamo sutra opet testiranje na koronavirus i da vidimo hoće li još netko otpasti. To je ono što čekamo. Neka se dečki vrati pozitivnog stava, ali negativnog testa u klubove. Jedva čekamo da sve ovo završi.

Komentari 46

VU
vuky91
00:16 15.11.2020.

Daliću, neću pisati hvalospjeve za 2018. jer to svi znamo i to nitko ne spori, ali isto znamo da smo sada u 2020. Osim Livakovića i Brekala ti u ove dvije godine od te slavne 2018. nisi stvorio niti jednog drugog standardnog reprezentativaca. Previše lutanja, a sve bez cilja. Psihološki si utjecao na igrače da i drugi put startamo sramotno u 'nebitnoj' Ligi Nacija. Znaš i sam da je sve bitno, svaki trening a kamoli ne neka međunarodna utakmica u kojoj je Hrvatska i dalje viceprvak svijeta. Teško se popeti na vrh a još teže je opstati gore. Igramo mlako-hladno, više hladno, bljutav i nikakvo. Ako se znalo da Ćaleta-Car vuče žuti karton onda je trebao igrati sa Turcima i Šveđanima - to su elementarne stvari. I još danas dobije žuti na sredini terena!Vida je izvan forme, spor i više nema i neće imati potrebnu brzinu za reprezentaciju. Shvati to! Kovačić ne može igrat zadnje veznog, a upitno je uopće što može igrat. Naša igra više ne može ovisiti o Modriću, pa i u Realu su to shvatili. Počni uključivat igrače iz U21, trenutno smo po broju primljenih golova najgora od 55 reprezentacija u Ligi nacija. Kolokvijalno to se zove kanta za napucavanje. Uvijek si govorio hoćeš jake protivnike, evo imaš ih a mi se sramotimo. Nije sramota izgubiti, sramota je u pristupu. Protiv Turske je to izgledalo još OK, imali smo inicijativu, ali ovo protiv Švedske kako je krenulo još je dobro i završilo. Rasterećeni Portugal će nas opet pobijedit a vi svi u stožeru opet nećete biti ništa pametniji.

VL
OS
osijek68
23:44 14.11.2020.

Kakvo lupetanje?! Falilo nam 7,8 igraca? Portugal nemotiviran? Jedva cekamo da se ovo zavrsi pa da se momci pozitivni vrate u klubove? Kako ocekivati da igraci igraju kad imaju ovakvog "lidera"? Ovo je bilo bez veze. Ne znas postaviti igru i lupetas

VL
DU
Deleted user
23:28 14.11.2020.

“ Nama je nedostajalo sedam, osam igrača...”? Brozović, to priznajem, ali ostali.....Tko to? Lovren, hajde de. Vida? I bolje da ga nije bilo. Tko još? Daleko je to od brojke 7 ili 8. Dalić se potpuno pogubio. Iz igre vadi centarfora ali i dalje forsira igru po bokovima sa nabacivanjem u sredinu!? Onda mu nakon nekoliko minuta proradi kliker pa ubacuje Petkovića.

VL
Avatar jeremija1
jeremija1
00:50 15.11.2020.

Kovačić katastrofa ! Kovačića čekamo već sedam godina da odigra nekaj ! Nikako da težište igre prenesa na sebe. Preko 60 tekmi i samo jedan gol ! Ej, halo ! Vezni igrač takvih tehničkih sposobnosti sa samo jednim golom u 60 i nekaj utakmica ! Čak i Jedvaj je dal dva ! To sve govori o alibi igri prema nazad i dodavanje na lijevo i desno, samo nema okomitog pasa i solo-prodora u špicu ! Ni šuta. E da, nema ga jer to iziskuje rizik - tu nema alibija. Lakše je dodati Livakoviću. Čekam dan kad bude komentator rekal : "Igrač utakmice Kovačić !" , ali izgleda da to ne bumo dočekali. U takvoj pejmejkerskoj maniri Kovačić večeras igra do 78. minute !!! Trebalo ga je istjerati naklupu već najkasnije na poluvremenu. Nakon ulaska Roga igra je odmah živnula i sve je postalo puno okomitije. Možda slučajnost ? Uzgred rečeno - na lijevoj strani moraju igrati mali Bradarić i Melnjak. Barišiću kao i Jedvaju zahvaliti na trudu.

VL
Avatar Sokol
Sokol
23:34 14.11.2020.

Mene je sram ove reprezentacije unatrag zadnje 2 godine. Vec duze vrijeme govorim da se Dalic totalno pogubio sto se vidi po pozivanju nekih koji su smjesni u svojim klubovima. Pa juranovic je bio smjesan u najgorem hajduku ikada. budimir prvi napadac druge repke na svijetu?!?!?!? kovacic je izgubljen u vremenu i prostoru

VL
Avatar Trava
Trava
01:22 15.11.2020.

Sve dok Dalic bude forsirao Hajdukove poluigrace dotada cemo i imati ovakvu igru👎

VL
NI
niko63
01:08 15.11.2020.

Daliću vrijeme je da odeš, sve ovo poslije Rusije je bila jedna velika nula, ne znam koliko treba još poraza i blamaža da se netko usudi reći hvala za Rusiju ali ovo blamiranje reprezentacije mora prestati.

VL
Avatar AlPoS
AlPoS
08:04 15.11.2020.

Daliću, mjerilo su rezultati. Nakon Rusije rezultati su loši, stalno sve vidiš, a pomaka nema. Odstupi

VL
DU
Deleted user
07:04 15.11.2020.

Ja sam svojevremeno izjavio da neću gledati utakmicu u kojoj igra Kovačić. Povraća mi se od njegova alibi nogometa. Vidim po komentarima da sam u pravu. Od sada neću gledati tekmu u kojoj dirigira Dalić.

VL
Avatar feudalac
feudalac
08:15 15.11.2020.

...na naplatu je došlo Dalićevo ulagivanje novinarima i navijačima Hajduka, kada ti ulica slaže ekipu onda Pašalić igra centarfora a Bradarić krilo...

VL
TT
TTjac
23:44 14.11.2020.

Bjelicu za izbornika!

VL
CA
cortesova arkebuza
23:29 14.11.2020.

Gosp. Daliću kako vam je večeras momčad na terenu izgledala? Nikako. Nemotivirano i nevoljno kao da uopće nisu na utakmici bili. Uvijek neka opravdanja. Sad nije bilo 6-7 igrača kao da drugim momčadima ne nnedoataju igrači radi kartona ili ozljeda ? Sramota je Gosp. Daliću kako vam je momčad u 5-6 utakmica izgledala na terenu. Rasprodaja ugleda malo je reći. Izgubiti 6:0 protiv bilo koga sramota je. Pa ni Trinidad&Tobagu više ne možeš napuniti mrežu. Popravljamo gol razliku drugim momčadima. Više su motivacije pokazali momci protiv Turske nego ovi večeras. Pa naravno da izbornik nije kriv za 40 krivih dodavanja večeras za katastrofalnog Perišića i nevidljivog Vlašića. I nije problem u porazu ili porazima, jer i oni su dio igre. Pristup je nula. Sramotan i bezvoljan pristup. I opet opravdanja kao da Njemačka nije u smjeni generacija! Ali pristup je bez obzira na krajnji rezultat uvijek vrhunski. Kad izgubiš a siguran si da si sve ostavio na terenu onda si bez obzira na rezultat miran. Drugi, kojima isto nedostaju igrači, koji imaju smjenu generacija svi ti ne traže opravdanja za loš i katastrofalan pristup. A to je odgovornost izbornika. Ako ti momčad ne odgovori na terenu onda si ti kriv i nitko drugi. Ni igrači kojih nema ni smjena generacija. Pristup i priprema je stvar izbornika. Svaka čast Daliću na kolosalnom uspijehu u Rusiji al vrijeme je rastanka. I nije problem je jednoj utakmici koju bi mogli provariti nego je njih 5-6 u kojima smo izgledali kako NE SMIJEMO izgledat

VL
GE
generacija57
07:20 15.11.2020.

Postali su šaka jada i kanta za napucavanje.Niti jedan igrač kad dobije loptu u napadu ne usudi se krenuti napred,nego čak vraćaju loptu do golmana.

VL
LI
linkser2
07:04 15.11.2020.

ne kukaj, ne traži alibi, radi!!! Dosta te je sreća pratila u životu, sada pokaži nešto...Nije virus napao samo nas ako nisi informiran, Ostavi se reklamiranja i mlataranja po svim dogadjajima u državi, može se neka burekdžinica i bez tebe otvoriti!!! I ne pljuj u bunar iz kojeg si vodu pio..

VL
CO
Corson+
23:20 14.11.2020.

Daliću ne budi bahat budi iskren prema sebi i nama svima ovo nije tvoja liga nisi ti trener za vrh europskih momčadi pa vučeš repku na onaj nizi nivo kojem ti pripadaš i u tome evo uspijevaš loš si

VL
ZO
zoca
23:26 14.11.2020.

gledam samo kad svedi osvoje loptu kako imaju sistem izvlacenja lopte i trke u napad pa to igraju po sablonu a Dalic ceka da mega talenat Kovacic koji je najavljivao pravu Hrvatsku doda jednom loptu i naprijed..Vlasic jedoni moderan igrac

VL
PA
pappmisi
14:48 15.11.2020.

2018 godine Dalic je nasledio selektiranu Momcad !! Imao j dve godine da selektira novu momcad , rezultat izpadanje iz grupe za Euro nacija , Hrvatska nema momcad , nema igre , nema nista !! To je Dalic , sadada se vidi koliko je on veliki trener !! Ciro je to znao , zato mu je savetovao 2018 godine bjezi uzmi novce od Arapa !!!

VL
CR
Cromarijo
12:45 15.11.2020.

Žalosno da Dalić forsira Kovu ,on nije igrač za repku . Takvih igrača ima puno na primjer Andrijašević , Pašalić , Škorić , . Kova i t d . Daliću je repka prevelik zalogaj . Ovi dečki su dobričine nisue nisu lisci i lukavci ne ulaze u dvoboje i solo prodore kao Modrić . Čudimo se da ne zabijamo a forsirao igru preko krila a u šesnaestercu nema nikog ili usamljeni Petković između sedam osam obrambenih igrača . Ali nema plakanja doći će bolji dana ali će nam onda falit Modrić pa opet tuga i žalost . Nikako ne valja ! ! Bože pomozi .

VL
Avatar rubinet
rubinet
23:47 14.11.2020.

Dalić jest napravio veliku pogrešku. : Nije se oprostio nakon Rusije ! Bilo je samo pitanje trenutka kad će oni isti koji su ga dizali u nebo nakon SP 2018. , početi vrijeđati nakon ovih poraza.. Čovjek nas je odveo odveo na euro 2021. I što više hoćete od njega ? Za nas Hrvate,smjena generacije mora biti bolna . Imamo ograničen kadar. . Neki igrači su izvan forme ili ozlijeđeni. Neki su prošli svoj zenit. Mladi su još zeleni.Nekima i nije mjesto u ovoj momčadi. ....Naredne godine u Škotskoj ,kad se posloži standarni sastav,bit će sve puno bolje . Pozdrav od realnog navijača.

VL
Avatar KiM
KiM
00:22 15.11.2020.

Dvi godne zaredom ispasti iz grupe mora biti record...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.