Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK

Zlatko Dalić otkrio sastav koji će istrčati protiv Engleza!

Dalić i Modrić
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/12
Autori: Hina, Vecernji list
11.10.2018.
u 17:53

- Sastav je: Livaković, Vida, Lovren, Pivarić, Jedvaj, Kovačić, Modrić, Rakitić, Perišić, Rebić i Kramarić. Mislim da je dobar sastav koji može pružiti dobru igru - rekao je Dalić.

Zlatko Dalić otrkio je sastav koji će sutra na Rujevici istrčati protiv Engleske u Ligi nacija.

- Sastav je: Livaković, Vida, Lovren, Pivarić, Jedvaj, Kovačić, Modrić, Rakitić, Perišić, Rebić i Kramarić. Mislim da je dobar sastav koji može pružiti dobru igru - rekao je Dalić.

>> Pogledajte konferenciju za medije Zlatka Dalića i Luke Modrića

Ocjenjujući na novinarski upit Ligu nacija rekao je da je to dobra ideja i dobro natjecanje, samo da se nije vodilo računa da se planira prebrzo nakon Svjetskog prvenstva.

- Igračima treba mjesec do mjesec i pol odmora, jer su nakon Svjertskog prvenstva potrošeni. Čim dođu u svoje klubove od njih se traži maksimalan angažman - kazao je.    

Na pitanje o ocjeni da su Englezi podcjenjivali Hrvatsku u polufinalu SP, rekao da se osjetilo podcjenjivanje, ali ne igrača i izbornika. Nisu nas očekivali među najbolje četiri ekipe na svijetu, ali u nogometu nema podcjenjivanja, zaključio je. 

 Hrvatska reprezentacija se na stadionu Rujevica u Rijeci priprema za utakmicu protiv Engleske u Ligi nacija u petak.

Komentara 6

DA
dalibla
20:24 11.10.2018.

dobro je sastavio od ovog što ima

SV
stjepan v.
10:59 12.10.2018.

Ako drzimo loptu 65% nemozemo izgubiti.

DU
Deleted user
18:58 11.10.2018.

Ne bi se cudio da jos jednom sesticu dobijemo.Zamislite Pivarica na desnoj strani a tek Jedvaja da ti muka dode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije