Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TO JE NEOPRAVDANO

Osječani razočarani postupkom izbornika Zlatka Dalića, evo zbog čega!

Zlatko Dalić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/9
07.03.2018.
u 17:02

"Nitko se u Nogometnom klubu Osijek, trećeplasiranom u državnom prvenstvu, ne može složiti s činjenicom da među čak 29 igrača na širem popisu nema niti jednog prvotimca Bijelo-plavih."

Na popis izbornika Zlatka Dalića za prijateljske oglede s Peruom i Meksikom u SAD-u u Gradskom vrtu su imali što za reći. 

"Nitko se u Nogometnom klubu Osijek, trećeplasiranom u državnom prvenstvu, ne može složiti s činjenicom da među čak 29 igrača na širem popisu nema niti jednog prvotimca Bijelo-plavih. Smatramo da smo kao prvoligaš s najviše domaćih igrača u svojim redovima, među kojima zasigurno ima potencijalnih reprezentativnih kandidata, ostali neopravdano zapostavljeni pri izboru Zlatka Dalića za provjere u Miamiju i Dallasu. Uvjerenja smo da u našim redovima postoje oni koji su zaslužili Dalićev poziv, barem da ih se provjeri u prijateljskim dvobojima...", navedeno je između ostaloga u priopćenju poslanom uz Gradskog vrta.

U najvećem slavonskom prvoligašu pogotovo je sporna odluka o nesvrstavanju Borne Barišića na širi popis reprezentativaca.

"O kvalitetama i učinku našeg kapetana najbolje svjedoči njegova statistika i (pr)ocjena mnogih stručnjaka da je riječ o najboljem lijevom bočnom u HNL-u. Općenito govoreći, mislimo da nije u nacionalnom interesu da se na širem popisu igrača za A selekciju ne nalazi niti jedan igrač iz cijele jedne regije koja daje i najviše domaćih igrača u hrvatskom ligaškom natjecanju", priopćili su iz NK Osijeka.

Komentara 8

Avatar white socks
white socks
19:40 07.03.2018.

Samo ajdukovci i torcida su po mjeri ovog selektorskog lika. Nižić ne bi mogao igrati ni za reprezentaciju Malija ali može za Dalića.

FR
frenchy777
18:17 07.03.2018.

ma pa da, šta će nam ovi iz europski top momčadi, bolje iz osijeka, cibalije i tako... isuse jeste čudni

KA
kakačinka
18:47 07.03.2018.

Sto ne objavite to priopćenje, kako znamo da ne serete sto je vrlo lako moguce???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije