Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIKOV STAV
Povratak na članak

Zlatko Dalić kratko i jasno objasnio zašto još uvijek ne zove Rebića u reprezentaciju

- Izbor igrača je moj i od ostatka stožera i mi iza njega stojimo i za njega odgovaramo. To smo procijenili i to je moja odluka. Idemo dalje.

Komentari 26

ZE
ZEUS
03:03 21.09.2021.

Nebi ga ni ja zvao nije zasluzio.

VL
DU
Deleted user
17:44 21.09.2021.

pa neka Kaze onda javnosti da su se potukli on i Kramaric nek se zna…!!

VL
BL
blekpanther
13:49 21.09.2021.

A treba li stvarno Dalić nekom objašnjavati zašto nekog nije pozvao a posebno Rebica? Izgleda da postoji nekoliko javnih osoba u Zagrebu koji bi htjeli da Dalić skine hlače! Uzalud vam trud “trubači”

VL
MA
Marsi
02:45 21.09.2021.

Rebicevo ponasanje je bilo problematicno ali kako to da smo zaboravili na Livajino ponasanje ne bas tako davno...

VL
BR
Breoxs
04:49 21.09.2021.

Rebić po formi mora igrati u reprezentaciji. Ne igra zato jer je Daliću javno rekao što misli o igri hrvatske reprezentacije na EP. Ne igra ni zato jer na EP nije igrao dobro, no u tome Rebić nije jedini, već s njim uz bok idu i Kramarić i Petković. Neću govoriti o Gvardiolu i Brekalu. Nebitno, sada ćemo vidjeti da li mi možemo pobijediti Cipar i Slovačku.

VL
SS
sokac sa drave
11:04 21.09.2021.

Uvjek se u ekipu stavljaju oni koji medjusobno odgovarju koji koji pasu jedni sa drugima.Rebic vise ne igra na nivou odkada mu je Dalic uvalio Vlasica i lopte upucene prema Rebicu Vlasic presjeca i onda puca bez veze cak nekadaa i zabije gol ali oni sto stalno zabijaju Kramaric ,Perisic I Rebic vise ne dolaze do izrazaja.

VL
MR
mrkolino
00:51 21.09.2021.

E moj Dalicu, nebi ja na tvom mjestu tako olako zatvarao vrata Rebicu. Decko moze igrat dobro u Milanu onda sigurno moze i u reprezentaciji. Nije da imas Ronalda i Messija u napadu pa ti ne treba. Ja i dalje vjerujem da Rebic ima veliki potencijal, snagu i brzinu

VL
RE
RedTree
23:45 20.09.2021.

Hoćemo opet gledati promašene rombove i igrače na krivim pozicijama, a očito hoćemo igru bez pravog centarfora!? Ako je tako za Rebića, ali kako se onda prešlo preko nečije pressice ili kako je Ćaleta Car zbog odluke kluba dugo bio na ledu, a oni koji odaberu drugu državu, par mjeseci poslije su neupitni starteri!? Vida očito neće igrati zbog ozljede, pa će vjerojatno uletjeti Gvardiol, a ne Ćaleta Car, iako oba imaju problema s minutažom u klubu, ali Ćaleta je igrač od 25 godina i s velikim brojem utakmica kao stoper. Puno nelogičnosti.

VL
BA
Barba56
23:48 20.09.2021.

Gospodine Dalicu , a zasto nema Petkovica ? Mozda da nam odgovorite na iducoj presici ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.