Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za svaki slučaj

Dalić i Šuker u samoizolaciji, bili su na kongresu uz zaraženog kolegu iz Srbije

Zlatko Dalić i Davor Šuker
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/2
14.03.2020.
u 12:09

Predsjednik Srpskog nogometnog saveza Slaviša Kokeza obolio je od koronavirusa

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, izbornik Zlatko Dalić, direktor Damir Vrbanović, glasnogovornik Tomislav Pacak i voditeljica Odjela međunarodnih poslova i licenciranja Ivančica Sudac nalazit će se u samoizolaciji do srijede.

Povod je to što su 2. ožujka prisustvovali kongresu UEFA-a i izvlačenju skupina Lige nacija u Amsterdamu na kojem je nazočan bio i predsjednik Srpskog nogometnog saveza Slaviša Kokeza kod kojeg je utvrđen koronavirus, potvrđeno je Večernji list.

Kokeza se od petka nalazi u Infektivnoj klinici u Beogradu, a tamošnji mediji danas prenose da ima nisku temperaturu i da je stabilnog zdravstvenog stanja.

Čini se da nitko iz hrvatske delegacije zapravo i nije bio u bliskom kontaktu s Kokezom, ali je nakon konzultacija s liječnikom Zoranom Bahtijarevićem dogovoreno da se odredi samoizolacija do srijede, pa i bez obzira što nitko ne pokazuje simptome bolesti.

Ključne riječi

Komentara 3

PL
Playmaker
00:29 15.03.2020.

Pa Legende Hrvatske, Kako ste mogli biti tako naivni ????? Eeehhh !!! I sad ??? Virus je postavljen od Amerike i Kine još Velikih Močnih u Svijetu !!!! Zašto??? Radi Para i Moći u Svijetu to ste trebali znati !!!!😎😎😎😎🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷Ali za Hrvatsku Spremni !!

CR
credo
13:25 14.03.2020.

Tko ih kontrolira?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije