Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO CRVENI

Ibrahimović: Sudac nema pojma, a igrači Chelseaja su bebice

Ibrahimović
Reuters
12.03.2015.
u 09:03

- Kada sam vidio da sudac vadi crveni karton, pomislio sam 'ovaj nema pojma što radi'. Ne znam je li Oscar glumio ili sam ga negdje pogodio - rekao je Ibrahimović.

Kada je napadač PSG-a Zlatan Ibrahimović u 31. minuti zaradio crveni karton, činilo se da će Chelsea ništa ne može zaustaviti na putu do četvrtfinala Lige prvaka. No, Zlatanovi suigrači junački su odigrali i nakon produžetaka izvukli 2:2 što im je bilo dovoljno za prolazak.

A Ibrahimović je objasnio kako se osjećao nakon starta na Oscaru.

- Kada sam vidio da sudac vadi crveni karton, pomislio sam 'ovaj nema pojma što radi'. Ne znam je li Oscar glumio ili sam ga negdje pogodio - rekao je Ibrahimović.

No, najviše ga je zasmetala reakcija igrača Chelseaja.

- Najgore mi je bilo kada sam vidio kako su se igrači Chelseaja skupili oko mene. Osjećao sam se kao da me okružilo 11 bebica - rekao je Ibrahimović i pohvalio suigrače na sjajnoj predstavi.

>> Mourinho: Zaslužili smo ispasti. PSG se bolje nosio s pritiskom

>> Čudo PSG-a u Londonu! S igračem manje 'pokopao' Mourinhov ziheraški Chelsea

Komentara 9

DU
Deleted user
12:54 12.03.2015.

Kralju,ti si najjaca nogometna masina,sigurno si najbolji nogometas danasnjice na planeti,ali je eto ta sitnica da si balkanac,i tu medju ovim zapadnim azdajama ni si dobro dosao………….

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
11:09 12.03.2015.

Bravo za PSG !!!!!!

DO
domicus2204
10:35 12.03.2015.

legendo ibro.....:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije