Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKI TRENUCI

Životni brodolom legende: Potjerali ga iz države, evo što sada radi kako bi preživio

Boris Becker
Foto: PA Images/PIXSELL
1/5
08.07.2023.
u 19:18

Becker je nekad bio komentator i zaštitno lice BBC-a, a sada svoje komentare iz "kućne radinosti" nudi zainteresiranima na društvenim mrežama. I to iz nekog kafića u Italiji, gdje sada živi.

Kiša jest najveći, ali nije i jedini problem za organizatore ovogodišnjeg Wimbledona. Kaos koji je nastao u rasporedu zbog puno prekinutih i odgođenih mečeva nekako će se riješiti, ali što učiniti sa sve agresivnijim prosvjednicima kojima se Wimbledon čini kao idealna pozornica za iskazivanje njihovih stavova?

Najnoviji slučaj dogodio se na meču između Bugarina Grigora Dimitrova i Japanca Shoa Shimabukuroa (pobijedio je Dimitrov), na teren su uletjela dvojica vremešnih muškaraca i jedna žena s natpisom na majicama "Just stop oil" usput prosipajući konfete. No zaštitarska služba, koja je očito spremna za ovakve slučajeve, brzo je reagirala i troje izgrednika izvela s terena.

Prosvjednici izviždani

Navijači su prosvjednike ispratili zvižducima, a strogi će prema njima biti i organizatori. Prema pisanju Daily Maila, njima bi se mogla odrediti doživotna zabrana pristupu All England Clubu. Zasad su Simon Milner Edwards, William Ward i Deborah Wilde pušteni uz jamčevinu i pred sud će izaći 7. kolovoza.

Možebitna doživotna zabrana pristupa Wimbledonu ne bi bila presedan, jer nju je lani već dobio YouTuber JiDion zbog povika iz publike tijekom dvoboja između Novaka Đokovića i Jannika Sinnera. Trebalo je to biti oštro upozorenje svima koji je od teniskih arena žele napraviti političku tribinu, ali kao što vidimo nije urodilo plodom.

No, Wimbledon je zabranjena zona i za neke mnogo slavnije osobe kao što je, primjerice, Boris Becker, trostruki osvajač tog turnira. Njega naime pogađa sudska presuda o deportaciji iz Velike Britanije do koje je došlo nakon što je odslužio osmomjesečnu zatvorsku kaznu, a sve zbog neplaćenih dugova i utaje prihoda u iznosu od 2,5 milijuna funti.

Uglavnom, do listopada 2024. ne smije kročiti u Englesku, a time ni u Wimbledon. A to znači ni sljedeće godine...

Becker je nekad bio komentator i zaštitno lice BBC-a, a sada svoje komentare iz "kućne radinosti" nudi zainteresiranima na društvenim mrežama. I to iz nekog kafića u Italiji, gdje sada živi.

– Ako imate bilo kakvih pitanja o Wimbledonu, što napraviti ili ne napraviti, ili vas zanima bilo što o karijeri Borisa Beckera, njegovim omiljenim jelima i slično, samo pitajte – kaže u uvodu Becker govoreći o sebi u trećem licu.

On na dnevnoj bazi kani davati komentare o zbivanjima u Wimbledonu, a svoje je "emisije" nazvao "Becker o najboljem iz Wimbledona".

A Daily Mail je to ovako prokomentirao:

– Bio je zaštitno lice televizijskih prijenosa na BBC-u skoro dva desetljeća, a sada je osuđen na komentiranje posredstvom Instagrama iz slabo osvijetljenog bara.

Inače Becker je za BBC počeo raditi 2002., tri godine nakon svojeg igračkog umirovljenja.

Zamjerio se i supruzi

Kad smo već kod najboljeg njemačkog tenisača, među onima kojima se zamjerio je i njegova bivša supruga Lilly koja se ne ustručava o tome i javno govoriti. Njih dvoje se razvelo 2018. godine nakon 10 godina zajedničkog života i imaju sina Amadeusa.

– Navikao je da može upravljati i manipulirati drugima. Ali neću mu dopustiti da mi stavi brnjicu, čak i ako opet krene na mene sa svojim odvjetnicima. Ostavila sam ga jer više nisam mogla podnijeti njegove laži i loš karakter. Ostavila sam ga i on mi to nikad neće oprostiti. Prvu noć nakon što smo se razveli Amadeus i ja proveli smo na klupi u kafiću – ispričala je bivša gospođa Becker njemačkim medijima istaknuvši da ju je Boris varao tijekom braka.

 
Ključne riječi

Komentara 15

BA
Barba56
23:27 08.07.2023.

Za gospodju Lili se ne bi ni znalo da nije bilo Borisa . Tek kad se udala za njega pokazala je svoje pravo lice . I sad zivi od njegovog slavnog prezimena .

Avatar 365dias
365dias
09:56 09.07.2023.

koja koincidencija - Lili je otkrila "loš karakter" svog muža BAŠ kad joj je NJEGOVA kartica blokirana...

DU
Deleted user
03:31 09.07.2023.

Kakva besmislica. Becker komentira iz luksuznog i vrhunski osvijetljenog bara u Italiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije