Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOVOLJNI UVJETI

Zimski uvjeti usred proljeća: Odgođena utakmica francuskog prvenstva

Missing Headline 2021-12-10
KRISTOF VAN ACCOM/BELGA
02.04.2022.
u 16:04

- S obzirom na probleme na stadionu Geoffroy-Guichard, liga je u dogovoru s organizatorima odlučila odgoditi utakmicu za jedan dan. Točan termin odigravanja bit će određen ubrzo.

Susret 30. kola francuskog nogometnog prvenstva između Saint-Etiennea i Marseillea, koji se trebao igrati od 21 sat odgođen je za nedjelju zbog velike količine napadalog snijega koji je onemogućio domaćine da pripreme travnjak na vrijeme.

- S obzirom na probleme na stadionu Geoffroy-Guichard, liga je u dogovoru s organizatorima odlučila odgoditi utakmicu za jedan dan. Točan termin odigravanja bit će određen ubrzo - objavili su iz Saint-Etiennea.

Uoči ovog susreta Saint-Etienne je u borbi za ostanak, trenutačno je 18. na ljestvici sa 27 bodova, jednim manje od 17. Clermonta, koji drži posljednje mjesto koje osiguravao zadržavanje prvoligaškog statusa, a četiri više od 19. Metza, odnosno pet više od posljednjeg Bordeauxa, dok je Marseille drugi sa 53 boda, 12 manje od vodećeg Paris SG-a, a jednim više od trećeg Rennesa, odnosno tri više od četvrte Nice.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije