Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA STVAR

Zidane otkrio Modrićevu budućnost u Realu: Evo što je rekao

La Liga Santander - Elche v Real Madrid
JUAN MEDINA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
01.01.2021.
u 20:13

Za našega 34-godišnjeg veznog reprezentativca bi 2021. trebala biti odlična, barem prema onome što je najavio njegov trener Zinedine Zidane koji očekuje skorašnje produženje ugovora

- Bila je ovo teška godina za sve, ali vrijeme je da zaželimo dobrodošlicu 2021. s nadom i optimizmom. Želim vam svima zdravu i sretnu Novu godinu - napisao je Luka Modrić na Instagramu uz zajedničku fotografiju s obitelji.

A za našega 34-godišnjeg veznog reprezentativca bi trebala biti odlična, barem prema onome što je najavio njegov trener Zinedine Zidane koji očekuje skorašnje produženje ugovora hrvatskog kapetana s Kraljevskim klubom.

- Ramos, Modrić i Lucas trebali bi potpisati nove ugovore i želimo to riješiti što je prije moguće. To je svima u interesu, za naše dobro, da se riješi čim prije - rekao je Zinedine Zidane.

Bila bi mu to deseta godina u Realu, a u novom bi ugovoru plaća ipak trebala biti nešto slabija. Naime, govori se kako će Luki umanjiti plaću za dva milijuna eura pa bi hrvatski kapetan trebao imati 7 milijuna eura. 

Podsjetimo, Realu nakon remija s Elcheom u kojemu je Modrić zabio svoj prvi gol glavom u dresu Reala, dolazi raspoložena Celta. Ta bi utakmica mogla ušutkati ili pojačati spekulacije o tome da je momčad iz Madrida u još jednoj krizi... 

Komentara 24

DU
Deleted user
22:01 01.01.2021.

Tko prati utakmice Reala, može vidjeti da Modrić i igra naj solidnije, bez njega bi napad bio kao obrana bez Ramosa. I Ronalda su prerano otpisali pa im se to razbilo o glavu.

Avatar neomarxisticka extr. ljeviciva
neomarxisticka extr. ljeviciva
20:40 01.01.2021.

on i nasi decki su toliko puta proslavili hrvatsku i doprinijeli za nju kao malo ljudi u ovoj nasoj novijoj povjesti. za to im od srca hvala i neka ih bog blagoslovi i kroz zivot vodi.Hvala za sve dosada postignuto i hvala za sve sta cete za nasu hrvatsku domovinu jos napraviti.

LA
lajh1985
10:01 02.01.2021.

modric je roden 9.9.85. tako da vec odavno ima 35 godina,a ne kako tu pise 34....Osim ako transfermarkt laze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije