Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGOVORIO TRENER

Zidane kritizirao Modrića nakon ispadanja Reala: 'Nismo bili zadovoljni'

Luka Modrić i Zinedine Zidane
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
15.01.2021.
u 09:48

Luka Modrić bio je u početnom sastavu i igrao do 67. minute, no trener Zinedine Zidane nije bio baš zadovoljan onim što je hrvatski kapetan pružio sinoć.

Nogometaši Athletic Bilbaoa izborili su plasman u finale španjolskog Superkupa nakon što su u polufinalnom susretu u Malagi nenadano pobijedili branitelja naslova Real Madrid s 2:1.

Bila je to prva pobjeda baskijskog sastava protiv kraljevskog kluba u posljednjih 12 susreta. Zadnju pobjedu Athletic je protiv Reala upisao u ožujku 2015. u prvenstvu s rezultatom 1:0.

Junak susreta bio je dvostruki strijelac Raul Garcia. Za 1:0 zabio je u 18. minuti, a 20 minuta kasnije realizirao je kazneni udarac za 2:0. Karim Benzema tek je uspio smanjiti u 73. minuti.

Luka Modrić bio je u početnom sastavu i igrao do 67. minute, no trener Zinedine Zidane nije bio baš zadovoljan onim što je hrvatski kapetan pružio sinoć.

– Nismo dobro ušli u utakmicu. Athletic nas je jako dobro stisnuo i zbog tog presinga gubili smo lopte koje inače čuvamo. Morao sam promijeniti taktiku s kojom sam počeo utakmicu zato što nismo bili zadovoljni Lukinom pozicijom – rekao je Zidane.

Athletic će u finalu 17. siječnja u Sevilli igrati protiv Barcelone.

Ključne riječi

Komentara 5

PE
pepomacan
11:10 15.01.2021.

Zavidni krelci "došli na svoje"!!

Avatar Burviles
Burviles
11:08 15.01.2021.

i on izgleda da nije svjestan da godine prolaza.rastani se u miru i dojdi igrati za Mlaku ili Trnje !!

PS
popevke sAm slagal
10:34 15.01.2021.

Podsjetio me na Kalinića ili Kramarića u vrijeme Dinamu. Trčkarao je po terenu kao da mu momčad ne gubi već vodi 5:0.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije