Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamovo proljeće

Željko Hohnjec: Navijači, vratite se u Maksimir kao 1982.

Dinamo to smo mi
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/5
25.01.2019.
u 22:45

Čestitam Bjelici i dečkima, neka u Europi ovoga proljeća odu do kraja – istaknuo je danas 56-godišnji Hohnjec, igrač s 11 službenih nastupa za Dinamo.

Udruga “Dinamo, to smo mi” preduhitrila je GNK Dinamo i pokrenula zanimljiv projekt pod nazivom “Dinamovo proljeće”.

Njegovi ambasadori dvojica su bivših dinamovaca, Drago Vabec i Željko Hohnjec, a projekt uključuje koncert u Domu sportova, izložbu klupskih eksponata u Galeriji Kranjčar (8.-22. veljače), film “Dinamovo proljeće 20 godina poslije” u kinu Europa, tribinu Potencijali Dinama...

>> Pogledajte što je Dinamov trener Bjelica rekao nakon utakmice protiv Slaska

– Želimo probuditi građansku podršku igračima i uključiti u stvaranje pozitivne atmosfere i dizanja na noge sve kojima je Dinamo pri srcu. Aktivnosti će se nizati sve do ožujka, a pripremamo još neka iznenađenja. Kulminacija je svakako koncert u Domu sportova 23. veljače, na kojemu će nastupiti Jura Stublić & Film, Kawasaki 3P, Tram 11 i Šank – najavio je predsjednik udruge Juraj Čošić.

– Kad sam ‘82. bio igrač Dinama, nad dan utakmice s Crvenom zvezdom kroz prozor svoje kuće u Velikom Trgovišću vidio sam cug s 15 vagona okićenih Dinamovim zastavama koji je vozio navijače u Zagreb. Taj vlak bio je nakrcan, izgledao je kao u Indiji – prisjetio se slavnih dana Željko Hohnjec i zazvao “vremena kada ćemo svi dati podršku igračima”.

– Čestitam Bjelici i dečkima, neka u Europi ovoga proljeća odu do kraja – istaknuo je danas 56-godišnji Hohnjec, igrač s 11 službenih nastupa za Dinamo. 

>> Pogledajte gdje su dinamovci trenirali

Dinamo to smo mi
1/24

Komentara 6

ZD
Zdravkecmali
23:17 25.01.2019.

Dasovic pise o nekakvom povratku navijaca koju ce kao pokreniti spomenuta udruga. Gospodo draga, bit ce pun stadion I bez vas, rusitelja dobre atmosfere oko dinama.

CR
crodux
23:00 25.01.2019.

zašto 82? pa i 97 98 99 stadion je bio pun pun...

AR
Arger
23:25 25.01.2019.

Vi jedino sto zelite je uvuc se u dinamo na mala vrata i pokrast sve sto se moze....zasto uopce pisete o nekoj udruzi koja je bratstvo jedinstvo sa udrugom Nas Ajduk...toliko da na koncertu cak imaju iste izvođace.Tu udrugu bi po sili zakona trebalo zatvoriti ili ugasiti kako vam milo jer nedopusteno koristi brend koji je zasticen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije