Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA IZGUBILA U POLUFINALU

Željko Babić: Imali smo šansu, nismo zabili i Bogu hvala na svemu

Željko Babić
Foto: Reuters
1/9
27.01.2017.
u 22:51

- Ovo je sport. Imali smo šansu i nismo zabili. Igrali smo na maksimumu, došli smo blizu, imali zadnji udarac, ali nismo dali gol.

Hrvatska rukometna reprezentacija nakon nevjerojatne drame je izgubila od Norveške (28:25) u polufinalu Svjetskog prvenstva u Francuskoj. Izabranici Željka Babića sutra će tako igrati sa Slovenijom za broncu.

- Suvišno je bilo što reći osim - Bogu hvala na svemu - rekao je Babić nakon utakmice.

Hrvatska je imala sedmerac za pobjedu kojega Zlatko Horvat nije iskoristio i Norvežani su slavili u produžetku.

- Ovo je sport. Imali smo šansu i nismo zabili. Igrali smo na maksimumu, došli smo blizu, imali zadnji udarac, ali nismo dali gol.

Sutra je utakmica sa Slovenijom.

- Što prije se moramo resetirati i u utakmici za treće mjesto dati sve od sebe. Medalja bi bila velika stvar na Hrvatsku - rekao je Babić i dodao:

- Hvala igračima na svemu što daju za Hrvatsku. Moramo pronaći dodatnu snagu i sutra pokušati pobijediti. Neka bude Božja volja.

>> Hrvatska izgubila nakon drame! Horvat nije iskoristio sedmerac za pobjedu, Norvežani slavili u produžetku

Komentara 58

KO
kokica2006
23:15 27.01.2017.

Realno, takticki smo i mi i norvezani odigrali vrhunski, vrhunski rukomet smo gledali, nema se kome sto zamjeriti,,, jedino mi malo prodje kroz glavu 2008, pa me vrati u neka slicna raspolozenja :-(

Avatar Zvjerinjak1
Zvjerinjak1
23:49 27.01.2017.

Kakve Bog ima veze s tim? Ovakvo kreveljenje i zazivanje Boga za svaku glupost je prilično jadno. Pravi vjernik bi bio malo skromniji. Kad smo pobjedili Španjolsku, to je bilo "zbog Božje pomoći" (kao da je Boga briga za neku igru i polufinale). Zanima me hoće li sada tog istog Boga optužiti za poraz.

DU
Deleted user
23:54 27.01.2017.

I ja vjerujem u boga ali nikada nebi mjesao to u sportu. Gledam na B92 kako se srbi nama sprdaju zbog naseg izbornika. Kada pobjedimo onda nama je pomogla gospa a kada izgubimo onda? Znaci sport je sport i vjera je nesto drugo. Glavu gore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije