Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branko Tamše

Želja mi je još više ubrzati napad ‘plinara’

08.01.2019.
u 19:09

Slovenski trener u Celju je forsirao brz, napadački rukomet, dok je Lino Červar, njegov prethodnik, igrao utakmice na mali broj pogodaka, s dugim napadima

Branko Tamše, novi trener PPD Zagreba, krenuo je s pripremama “plinara” za drugi dio sezone.

– Velika mi je čast što sam na klupi jednog velikog kluba. Nakon što sam bio trener Gorenja i Celja, za mene je ovo velik izazov. Znam koji su ciljevi kluba i napravit ću sve da ih ispunim. Do prve bitne utakmice, sa Skjernom u Ligi prvaka, imam mjesec dana da se upoznam s igračima i pripremim taktiku. Naravno, bilo bi bolje da smo kompletni, no nedostajat će hrvatski reprezentativci koji idu na Svjetsko prvenstvo. Priključio nam se i Srbin Potić koji će trenirati po posebnom programu i očekujem da zaigra negdje u ožujku – rekao je Tamše.

1/7

Slovenski trener u Celju je forsirao brz, napadački rukomet, dok je Lino Červar, njegov prethodnik, igrao utakmice na mali broj pogodaka, s dugim napadima.

– Prvo moram zahvaliti svom prethodniku koji mi je ostavio momčad u jako dobrom stanju. I hvala mu na osam osvojenih bodova u skupini Lige prvaka. Za sada će ostati stručni štab koji je imao Červar, a na ljeto ćemo vidjeti hoće li biti nekih novosti na tom planu – istaknuo je Tamše koji je potpisao ugovor do kraja ove sezone te još jednu sezonu.

– Sigurno je da već imam listu igrača koje bih volio vidjeti sljedeće sezone u klubu – istaknuo je Tamše.

A sljedeće sezone “plinari” će imati novi dvojac kružnih napadača s obzirom na to da odlaze Šušnja i Kontrec. Navodno je sve već dogovoreno o dolasku Kristijana Bećirija, povremenog hrvatskog reprezentativca koji trenutačno igra u Celju. Drugi kružni napadač dolazi iz Gorenja – Darko Stojnić. Trebao bi doći i srednji vanjski iz Kopra – Aleks Vlah. Ostaje još pitanje vratara za sljedeću sezonu jer Urh Kastelic odlazi.

– U pregovorima smo da u klub vratimo Filipa Ivića – istaknuo je Vedran Šupuković, direktor kluba.

Ivić je jučer razgovarao s direktorom kluba, nakon što je kao treći vratar otpao s popisa putnika za SP. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije