Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJE KOLO

Želite gledati moćni City na Maksimiru? Dinamo objavio cijene ulaznica

Manchester City - Dinamo
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
29.11.2019.
u 13:40

Sjever će stajati 120 kuna, istok 200, zapad gore 200, a zapad dolje 350 kuna. U Dinamu su samo cijene za zapad dolje digli za 50 kuna.

Dinamo je objavio cijenu ulaznica za utakmicu s Manchester Cityjem koja se 11. prosinca igra na Maksimiru.

Sjever će stajati 120 kuna, istok 200, zapad gore 200, a zapad dolje 350 kuna. U Dinamu su samo cijene za zapad dolje digli za 50 kuna. Sve ostalo je isto kao za Šahtar i Atalantu, napominju 24sata.

Nakon pet odigranih kola u skupini C Manchester City je vodeća momčad s 11 bodova. Šahtar ima šest, Dinamo pet, a Atalanta je na četiri.

Modri u posljednjem kolu mogu osigurati prolazak skupine, izboriti nastup u Europskoj ligi ili ispasti. Manchester City je osigurao prvo mjesto, ali je njihov trener Pep Guardiola najavio da će igrati u najjačem sastavu.

- Ovo je Liga prvaka, prestižno natjecanje. Putovat ćemo u Zagreb s namjerom da pobijedimo. U pitanju je i poštovanje prema Atalanti i Šahtaru - rekao je Guardiola.

Susret Dinama i Manchester Cityja igrat će se u 18.55 sati, a očekuje se da će modri opet imati veliku podršku s tribina.

>> Pogledajte što je Bruno Petković rekao nakon poraza u Milanu

Komentara 3

ER
EroK
19:27 29.11.2019.

Idemo Dinamo, Zagreb! A ako ti suludisumar, misliš da su navijači ludi, onda si ti taj, koji je lud!

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
18:30 29.11.2019.

Kako su odigrali protiv Šahtara i prokockali sve u dvije minute, a protiv Atalante to potvrdili, išao bi na utakmicu samo da mi plate. Nije defetizam, nego ne želim gledati diletantizam i kukavičluk. Dosta smo ih podržavali, ali više too nisu zaslužili. Navijači mogu biti i vjerni i odani i ludi, ali budale, -mislim da nisu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije