Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JENSON BUTTON

'Želim jednom voziti na Dakarskom reliju'

Jenson Button
AFP
19.01.2010.
u 16:56

Jenson Button, 30-godišnji aktualni svjetski prvak u Formuli 1, otkrio je jednu od svojih skrivenih želja i velik sportski san. To je nastup na Dakarskom reliju.

Prošle je godine Button vozeći za Brawn GP osvojio prvi naslov prvaka u Formuli 1, a između dvije sezone preselio se u McLaren, gdje će zajedno s Lewisom Hamiltonom, prvakom od prije dvije godine, tvoriti britanski dvojac.

- Kada bih nastupao negdje drugdje izvan Formule 1, bilo bi to isključivo zbog zabave. A kada smo kod zabave, onda je, mislim, savršena vožnja na Dakarskom reliju. Bilo bi to nevjerojatno životno iskustvo i stremit ću tome nakon završetka karijere u Formuli 1 - rekao je Button i dodao:

- No to je samo moja želja, a realnost je McLaren. Potpuno sam koncentriran na nadolazeću godinu i jedva čekam nova iskustva u gigantu kao što je McLaren, s novim kolegom Hamiltonom, kojeg jako cijenim.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije