Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSPENZIJA I NOVČANA KAZNA

Zekić iz momčadi izbacio jednog od najboljih igrača: To se neće tolerirati

Petar Bočkaj
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
23.03.2018.
u 20:51

- Poruka stručnog stožera je jasna: takav pristup se, jednostavno, ne može, ne smije i neće tolerirati, stoga je Bočkaj trenutno izvan kadra prve momčadi.

Trener Osijeka Zoran Zekić iz momčadi je izbacio jednog od svojih ponajboljih igrača Petra Bočkaja.

Bočkaj je do daljnjeg suspendiran zbog kršenja klupske discipline te je novčano kažnjen.

- On je sa suigračima u petak popodne doputovao u Veliku gdje će Bijelo-plavi u subotu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Krupe, ali je trener Zoran Zekić odlučio udaljiti ga iz kadra prvotimaca uslijed ponašanja koje si profesionalni nogometaš ne smije dopustiti - stoji u priopćenju Osijeka uz dodatak: 

- Poruka stručnog stožera je jasna: takav pristup se, jednostavno, ne može, ne smije i neće tolerirati, stoga je Bočkaj trenutno izvan kadra prve momčadi.


 

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
21:03 23.03.2018.

A što će drugo Hrvat raditi, nego se iživljavati nad Zagorcem. Slika i prilika ove države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije