Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šubićevac

Zec za kraj poklonio dva gola i polufinale kupa

'za sport...091209....sibenik uzvratni susret cetvrtfinala kupa hrvatske sibenik-osijek ermin zec Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
09.12.2009.
u 18:10

Domaćin je napadao od prve minute, u 37. je Budiša otvorio seriju koju je u sudačkoj nadoknadi zaključio Dajić.

Iako u prednosti, jer su s prve utakmice četvrtfinala kupa iz Osijeka ponijeli 1:1, Šibenčani su i na Šubićevcu od prve minute krenuli na pobjedu. Zec je već u 37. sekundi zapucao na vrata Osječana. U jednom u nizu napada Zeca je u 37. minuti srušio Todorčev, što je dovelo do prvog gola Šibenčana.

Slobodan udarac izveo je Alispahić, a Budiša je spretno dočekao loptu i sjajnim udarcem u lijevi donji kut Kardumovih vrata zabio za 1:0. Sličan scenarij domaćini su pokušali i dvije minute kasnije, kada je na istome mjestu srušen Bačelić Grgić, ali Osječani drugi puti nisu nasjeli.

Nije trebalo dugo čekati drugi gol domaćina. Napad Šibenčana u kaznenom prostoru Pranjić je zaustavio prekršajem nad Jurčevićem, a Zecu u 60. minuti nije bilo teško s bijele točke zabiti za 2:0.

Najbolji Šibenikov napadač uspio je u 77. minuti "osvetiti" i posljednji od tri gola koliko su ih plavi primili u subotnjoj prvenstvenoj utakmici u Osijeku. Vidić je pucao prema Kardumu, a odbijenu loptu Zec je spretno poslao o u mrežu. U sudačkoj nadoknadi konačnih 4:0 postavio je Dajić.

Šibenik - stadion Šubičevac. Gledatelja: 1300. Sudac Ivan Bebek (Rijeka) 7.

POGOCI: 1:0 Budiša (37), 2:0 Zec (60), 3:0 Zec (77). 4:0 Dajić (91)
Igrač utakmice: Ermin Zec

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije