Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI PORAZ JURČEVIĆA

Zdravko Mamić već razmišlja o novom treneru?! Iznenadit ćete se koga se sjetio

Zdravko Mamić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/8
19.04.2018.
u 10:17

Krenule su priče kako se savjetnik Zdravko Mamić, čim je i Hajduk proveo 1:0 protiv Cibalije, sjetio Igora Štimca.

Dinamo je upisao prvi poraz otkako je Nikola Jurčević trener plavih. U Maksimiru je u vrlo zanimljivoj utakmici Osijek pobijedio s 1:0 i možda zakomplicirao situaciju u završnici prvenstva.

I taj poraz stigao je nakon prvog pogotka kojeg je Dinamo primio otkako je Jurčević trener.

Zdravko Mamić
1/9

No, i to je dovoljno da krenu priče kako se savjetnik Zdravko Mamić, čim je i Hajduk proveo 1:0 protiv Cibalije, sjetio Igora Štimca. Kažu tako, navodno, ljudi koji su bliski jednom od te dvojice, iako je točno da su u Dinamu razmišljali i o treneru kao što je Štimac, Tudor, naravno i Bilić.

Ali, za brojne promašaje igrača Dinama protiv Osijeka sigurno je najmanje kriv trener, može biti kriv samo za prvih 20-ak minuta jer mu je momčad mlako ušla u utakmicu. Ali, na kraju je imala 20 udaraca, od toga 10 u okvir, 14 udaraca iz kuta, a Osijek je imao čudesnog vratara Marka Malenicu koji je skinuo niz ‘zicera’.

Komentara 13

ZI
zizi10
10:53 19.04.2018.

jurčevića treba ostaviti na klupi jer je tek počeo, a osim toga dinamo jučer nije ni igrao tako loše, osim na početku, a ni jurčević nije u tako kratkom roku mogao bitnije niti izmijeniti dinamov način igre....međutim, jurčević MORA prilagoditii način igre igračima kojima raspolaže....kakva je logika da je gavranović bio najbolji strijelac u rijeci, a u dinamu gotovo ne dobije upotrebljive lopte?!? zašto se ne uvježba igranje na gavranovića koji će onda početi zabijati jer će imati šanse???! soudani isto tako ne može igrati stalno sam za sebe nego početi igrati na druge igrače....također sosini centaršutevi svaki ide napamet na drugo mjesto, a to bi trebalo biti automatizirano da on točno zna kamo centrira i tko tamo čeka loptu...previše je tu soliranja i ad hoc akcija umjesto uigranih kombinacija i zato se dinamo muči sa svakim protivnikom iako je invididualno jači i od rijeke i od hajduka, ali uzalud ako nema timske igre i uigranih kombinacija, ako se igrači ne znaju postaviti niti zatvoriti pozicije kad protivnik napada...isto tako vidljiv su jalovi šutevi sa 20-20 metara i niti jedan osim čorićevog jučer nije bio iole opasan i to bi trener trebao zabraniti jer su alibi udarci bez rezultata. također dinamo mora igrati okomitije, brže mijenjati strane a na laganini kao da je rekuperacijski trening....za kraj.doumbia je prespor čak i za HNL i mora početi igrati bar 30% brže ili ga treba poslati van iz dinama. džabe mu tehnika uz tako spore reakcije

PA
pappmisi
15:45 19.04.2018.

Ademi je totalno van forme !!!!!!

LU
lunar777
11:42 19.04.2018.

Ovaj Robert Junaci je pravi junak informacija iz neimenovanog izvora, nešto kao sportska Iva Puljić Šego...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije