Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U HERCEGOVINI

Zdravko Mamić treći se put ženi: Ovo je njegova odabranica, mlađa je 30 godina

Mamić i cura
Foto: Pixsell/ilustracija
1/6
24.01.2023.
u 13:33

- Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj - odgovorio mu je Čačić i tako privukao pozornost javnosti na ono o čemu se već dugo šuška.

Zdravko Mamić treći će put izreći sudbonosno ‘da‘! Sve je, nehotično ili namjerno, razotkrio sadašnji trener Dinama Ante Čačić, za kojeg je Mamić rekao da je osoba u osmom desetljeću života te da nema potrebnu energiju za klupu Dinama.

- Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj - odgovorio mu je Čačić i tako privukao pozornost javnosti na ono o čemu se već dugo šuška.

Foto: Društvene mreže
A šuška se da je Mamić u Hercegovini pronašao 30-ak godina mlađu partnericu, s kojom bi uskoro mogao i pred oltar.

Kako saznaje Story, riječ je o mladoj Jeleni P. iz Ljubuškog s kojom se ne skriva po Hercegovini, već ih se svakodnevno može vidjeti zajedno u Mostaru. Tamo su navodno kupili i stan koji trenutno uređuju te planiraju zajednički život.

Jelena iza sebe ima brak koji je završio baš zbog Mamića, a sve je krenulo prije tri godine dok je navodno radila kao Mamićeva tajnica. On je tada još bio u zakonskom braku s Marinom Mamić s kojom ima i dvije kćeri, a iz prvog braka ima sina Marija.

Ne zna se je li u međuvremenu Mamić službeno okončao brak s Marinom, no ona se pvukla iz javnosti te navodno ne želi imati posla sa suprugom zbog njegove afere s duplo mlađom Hercegovkom.

Ključne riječi

Komentara 62

BR
Bruce
14:36 24.01.2023.

Ova je ostavila muža zbog Maminja? Ajd u zdravlje. Vidim iz drugih današnjih članaka da je već opskrbljena stanovima i garažama u Zagrebu.

DE
DeathAlley
16:18 24.01.2023.

Puno sreće mladencima!

Avatar IliHrvatskaIliNišta
IliHrvatskaIliNišta
13:59 24.01.2023.

Nema veće budale od stare budale. Treba imati želudac za njega, pa je ova plastična bit će i želudac i čkupi obložila silikonom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije