Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bio sam jako dirnut'

Zdravko Mamić zaplakao kad je primio priznanje u Širokom Brijegu

Zdravko Mamić
Goran Stanzl/PIXSELL
12.08.2015.
u 17:12

- Na iduće izbore izađite u što većem broju i dajte glas znate već komu jer dosta je bilo ovih i onih - rekao je Mamić.

Gradsko vijeće grada Širokoga Brijega donijelo je Odluku o dodjeli javnih priznanja Zlatna plaketa - "Grb grada Širokoga Brijega", a jedna od njih ide izvršnom predsjedniku Dinama Zdravku Mamiću. Osobno je došao po nju i održao emotivni govor.

- Dinamo je institucija. Godine 2011. obilježili smo stotinu godina kluba, a Grad Zagreb nije nam dao nikakvo priznanje! I sada dođem u Široki Brijeg, u drugu državu tako da kažem, i ovdje dobijemo javno priznanje! Širokobriježani, pokazali ste veliku hrabrost dodijelivši mi ovu nagradu. Da, bio sam u zatvoru, mnogi se sada udaljuju od mene, ali vi ste baš u ovom trenutku meni dali javno priznanje. Od srca vam hvala - rekao je Zdravko Mamić, a prenosi njegove riječi 24sata.

Potom se odlučio i promovirati političku opciju kojoj vjeruje te pozvao sve prisutne da "dobro izaberu na nadolazećim parlamentarnim izborima".

- Na iduće izbore izađite u što većem broju i dajte glas znate već komu jer dosta je bilo ovih i onih - rekao je Mamić i nakon domovine, okrenuo se vjeri:

- Bio sam sinoć na misi devetnice na Brijegu, vjerujte mi, bio sam jako dirnut, zaplakao sam! Dvaput u životu sam zaplakao na misi, kad je papa Benedikt bio u Zagrebu 2011. i sinoć u Širokom Brijegu. Nisam očima mogao vjerovati kada sam vidio toliko svijeta i, posebno, toliko mladih.

>> Zlatna plaketa grada Širokog Brijega pripast će Zdravku Mamiću

Komentara 45

CA
canajrasim-
17:24 12.08.2015.

Puna podrska Davoru Sukeru i HNS-u,kao i braci Mamic i upravnom odboru Dinama. Odlican rad decki ! Drzite se jos malo pa ce i "ovi i oni" odskakutati u troskocima sa politicke scene.

TF
tony.franzz
17:31 12.08.2015.

Zivio nam i dovedi pojacanja!

IV
ivanbili25
17:51 12.08.2015.

Čestitke Mamiću na nagradi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije