Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznanje

Zlatna plaketa grada Širokog Brijega pripast će Zdravku Mamiću

Zdravko Mamić
Marko Lukunic/PIXSELL
04.08.2015.
u 23:00

Znao sam kako će biti oprečnih mišljenja. Po meni, Mamić je priznanje zaslužio, jer je dao golemi doprinos razvoju sporta u našem gradu - rekao je Kraljević.

Gradsko vijeće grada Širokoga Brijega donijelo je Odluku o dodjeli javnih priznanja Zlatna plaketa - "Grb grada Širokoga Brijega". 

Jedan od dobitnika je i Zdravko Mamić, izvršni predsjednik GNK Dinamo Zagreb, što je odmah izazvalo veliku pozornost i razne komentare, piše Goal.

"Prijedlog za dodjelu ovog priznanja dao je NK Široki Brijeg. Znao sam kako će biti oprečnih mišljenja. Po meni, Mamić je priznanje zaslužio, jer je dao golemi doprinos razvoju sporta u našem gradu, posebice NK Širokoga Brijega. Možda nekima dodjela ove nagrade ne odgovara, ali to je njihov problem", rekao nam je Miro Kraljević, gradonačelnik grada Širokoga Brijega:

"Za 12. kolovoza zakazana je svečana sjednica Gradskog vijeća. Očekujemo da će Zdravko Mamić naći vremena i doći primiti priznanje", dodao je. 

>>Dinamo nakon drame u Norveškoj ipak osigurao jesen u Europi!

Komentara 15

FI
Fisherman
12:44 05.08.2015.

A ća se Tovari bunu...ae a ća se može.

KR
kruško1
14:00 05.08.2015.

ajmooooooooo

KR
kruško1
14:00 05.08.2015.

ajmooooooooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije