Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IAKO JE BJEGUNAC...

Zdravko Mamić i dalje šefuje, članovi nogometne vlade u HNS-u u strahu od novih snimaka

28.07.2021.
u 23:13

Gdje je pukla ljubav između Zdravka Mamića i Davora Šukera? Razišli su se barem na dvije stvari.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Poskok 1
Poskok 1
23:23 28.07.2021.

Pa normalno da šefuje. A tko bi to trebao šefovati ? Pa nisu rezultati reprezantacije i Dinama ovakvi jer je šefovala moja pokojna baba !

RO
roland
06:20 29.07.2021.

Ako je Šeks već 32 godine vladar hrvatskog pravosuđa, a nikada nije radio kao sudac, zašto Zdravko Mamić, ne bi i dalje bio najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa? Pa Manolić je u 96.-oj godini odradio Karamarka u naponu političke moći kada ga je optužio da je bio suradnik UDB-e. Mate Granić i dalje kadrovira u Ministarstvu vanjskih poslova. Ksenija Urličić je i dalje moćna na HRT-u. Srbi su poraženi 1995., a Pupovac i dalje kadrovira po svim ministarstvima, agencijama i državnim uredima. Budimir Lončar je bitan faktor hrvatske vanjske politike u svojoj 98.-oj godini.

RS
rasta sev
18:04 29.07.2021.

Mamić se samo pravi važan ničim on ne upravlja njegove eskapade su samo odraz nemoći i žal za prošlim vremenima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije