Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PROBLEMI

Zbog zaraze koronavirusom odgođene tri utakmice Herthe

Corona cases at Hertha BSC
Andreas Gora/DPA/PIXSELL
16.04.2021.
u 18:45

- Bilo je jasno da se ovako nešto može dogoditi. Izazovno je, ali vidjet ćemo kako ćemo prilagoditi raspored.

Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da su odgođene tri predstojeće bundesligaške utakmice berlinske Herthe odgođene zbog četiri pozitivna testa među igračima i klupskim službenicima.

Svim igračima, članovima stručnog stožera i klupskim zaposlenicima propisana je mjera 14-dnevne izolacije, zbog čega je odgođeno nedjeljno gostovanje berinskog kluba u Mainzu, kao i dvoboji Hertha - Freiburg (21.4.) te Schalke - Hertha (24.4.).

- Bilo je jasno da se ovako nešto može dogoditi. Izazovno je, ali vidjet ćemo kako ćemo prilagoditi raspored - izjavio je u emisiji Bild Live izvršni direktor DFL-a Christian Seifert.

Hertha je s 26 bodova na 15. poziciji i bori se za opstanak u Bundesligi. Jednak broj bodova ima Arminia Bielefeld na 16. poziciji, a 17. Koeln ima 23 boda. Zadnji je Schalke s 13 bodova koji je već gotovo i matematički ispao iz utrke. Mainz je na 14. poziciji s dva boda više od Herthe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije