Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI FORMAT
Povratak na članak

Zbog straha od europske Superlige, UEFA smanjuje Ligu prvaka na 16 klubova!

Novi sustav natjecanja ne bi startao prije kraja sezone 2017/18. s obzirom na još uvijek važeća TV prava.

Komentari 2

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
21:01 24.03.2016.

Da se razumijemo, protiv sam te superlige jer se onda svodi sport na čisti novac kako je već napravljeno u NBAu i NFLu, a da se nogomet treba igrati u 16 klubova u 5 zemalja u Europi, to fakat ne. Primjer je BATE Borisov, mali klub koji se dobro vodi i igra Ligu Prvaka, a nemaju najveće svjetske zvjezde. To što uleti Dinamo, Astana i slični i budu kanta za napucavanje pomaže razvoju nogometa u tim slabijim ligama i zato ovaj sustav nije loš, A drugo je kaj se Chelsea-ju ne da igrsti protiv Maccabija, zaboli mene za njih i slične umišljene veličine.

VL
RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
20:54 24.03.2016.

Aha, super, znači neće smisliti "svoju" ligu nego će izlobirati da im UEFA napravi tu njihovu ligu. Zapravo, još gore!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.