Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkazana Kraljica
Povratak na članak

Zbog budućnosti utrke, Pavlek ovaj put nije htio tjerati mak na konac

Peter Gerdol, šef ženskog Svjetskog kupa, sa svojim suradnicima nije prihvatio ideju direktora Snježne kraljice da se start pomakne sa 15 na 18 sati i da se druga vožnja vozi u 21 sat što je satnica utrke koja se u utorak treba održati u Flachau

Komentari 2

DR
Dragimojkaj
16:37 05.01.2023.

Ako je već utrka odgođena, zašto se je ostalo otkazalo? Velika većina ulaznica je sponzorska i novci neće biti vraćeni. Ostala događanja na Sljemenu su se mogla odraditi, jelo ,pilo, muzika..... za tovam ne treba snijeg. Mnogi ljudi su došli izdaleka i sada im se kaže doviđenja. Lopovska posla.... Pljuc

VL
BE
Berri
16:11 05.01.2023.

Ili natjecanje staviti sredinom veljače, ili se postavlja pitanje čemu to forsiranje? Tko ima interesa u čitavoj priči? Reno Fleiss? Ovo prije svega nije humano prema skijašicama jer su uvjeti na stazi rizični za zdravlje. Čitav proces održavanja utrke je preskup, a nema više Kostelića na čijem se prezimenu i gradio imidž Sljemena kao utrke svjetskog kupa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.