Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADNJI DAN U SPLITU

Završnica Europskog prvenstva u vaterpolu: Crnogorci sedmi, Grci peti

Europsko prvenstvo u vaterpolu za muškarce, Hrvatska - Grčka
Marko Lukunic/PIXSELL
10.09.2022.
u 16:55

Grci su u dvoboju za peto mjesto svladali Francusku s 10-8, dok je Crna Gora bila bolja od Gruzije s 14-11 za konačno sedmo mjesto na EURU.

Grčki vaterpolisti zauzeli su peto mjesto na Europskom prvenstvu u Splitu, a Crnogorci su sedmi.

Grci su u dvoboju za peto mjesto svladali Francusku s 10-8, dok je Crna Gora bila bolja od Gruzije s 14-11 za konačno sedmo mjesto na EURU.

Finalna utakmica Hrvatska - Mađarska igra se u 20 sati, dok će u 18 sati za broncu igrati Španjolska-Italija u reprizi ovogodišnjeg finala Svjetskog prvenstva. Hrvatska u finalu traži svoje drugo europsko zlato, a Mađarska ih dosad ima rekordnih 13.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije