Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA liga

Završni turnir u Bjelorusiji od 2. do 4. travnja

PPD Zagreb -Skjern
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/4
12.03.2019.
u 06:48

Uz domaći Meškov na turniru će sudjelovati PPD Zagreb, našički Nexe i skopski Vardar

Osmo izdanje završnog turnira rukometne SEHA lige bit će održano od 2. do 4. travnja u bjeloruskom Brestu, objavilo je vodstvo lige.

Kolo prije kraja poznati su svi sudionici Final Foura, a s obzirom na ishode utakmica posljednjeg kola bit će određen konačan redoslijed te time i polufinalni parovi završnog turnira kojemu će Brest po drugi put biti domaćin.

PPD Zagreb -Skjern
1/5

Uz domaći Meškov na turniru će sudjelovati PPD Zagreb, našički Nexe i skopski Vardar.

- Na naše veliko zadovoljstvo ponovno možemo organizirati Final Four u suradnji s Meškov Brestom i uvjereni smo da će Final Four opet biti nezaboravno iskustvo za klub, grad Brest, navijače i bjeloruski rukomet u cjelini - izjavio je u priopćenju izvršni direktor SEHA - Gazprom lige Siniša Ostoić.

- Prije dvije godine smo dokazali svoj veliki potencijal ugošćujući Final Four, što su prepoznali i vodeći ljudi  SEHA lige te Europske rukometne federacije. Nadam se da ćemo na nadolazećem turniru razveseliti naše navijače i osvojiti prestižni trofej. Uvjereni smo da će to biti sjajan sportski događaj - rekao je sportski direktor Meškov Bresta Pavel Baškin.

Naslov osvojen prošle godine branit će skopski Vardar koji je u finalu nadigrao PPD Zagreb s 26-24. Vardar je s četiri naslov najuspješniji klub SEHA lige. Dva naslova osvojio je mađarski Veszprem, a jednom je trijumfirao PPD Zagreb.

Vardar i PPD Zagreb su jedina dva kluba sa svih sedam nastupa na završnim turnirima. Meškov Brest je sudjelovao na posljednjih šest, a Nexe će po drugi put biti u borbi za trofej.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije