Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvati su traženi

Igor Karačić ide u Kielce, Luka Cindrić na korak do Barcelone

Igor Karačić
Foto: DPA/Pixsell
1/3
11.03.2019.
u 21:07

Sretni smo što smo uspjeli dovesti Igora Karačića u Kielce. On je pravi igrač, koji ima ogromno iskustvo igranja na najvećoj svjetskoj razini.- rekao je predsjednik Bertus Servas.

Hrvatski rukometaši vrlo su cijenjeni. Luka Cindrić stigao je ovo ljeto u Kielce, ali čini se kako bi karijeru mogao nastaviti u Barceloni.

Katalonci žele našeg reprezentativca dovesti na ljeto za 2.5 milijuna eura, što bi bio jedan od najvećih transfera u povijesti.

Igor Karačić
1/5

Najveći transfer je onaj njemačkog vratara Andreasa Wolffa kojeg je Kielce doveo za tri milijuna eura. Europski prvak iz 2016. stvara momčad koja bi ponovno mogla ući u borbu za naslov.

Poljski prvak tako je na mjesto srednjeg vanjskog doveo još jednog Hrvata Igora Karačića koji je s Cindrićem i Čupićem 2017. godine vodio Vardar do naslova u Ligi prvaka.

Karačić će u Kielce doći na ljeto, a tamo ga  čeka lijevi vanjski Marko Mamić.

- Sretni smo što smo uspjeli dovesti Igora Karačića u Kielce. On je pravi igrač, koji ima ogromno iskustvo igranja na najvećoj svjetskoj razini. Jednostavno, Igor je igrač koji je nedostajao Kielceu i vjerujemo kako ćemo s njim biti puno jači sljedeće sezone - rekao je predsjednik Bertus Servas.

Komentara 2

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:03 12.03.2019.

Hrvatski rukometaši ( i nogometaši ) su jako cjenjeni !

KU
kupatilo
02:15 12.03.2019.

U klubovima i kosarkasi i rukometasi daju sve od sebe a u reprezentaciji klimave babe.Bolhe i da neigraju manje nas sramote.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije