Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima se, može se...

Zavirite u luksuz! Cristiano Ronaldo u videu pokazao 'najvažniji dio svoje vile'

Cristiano Ronaldo
Foto: Screenshot
1/2
02.02.2016.
u 14:38

"Ovo je jedan od najvažnijih dijelova moje kuće. U njemu provedem 20 posto dana. Ponekad se ovdje družim s prijateljima, a znam i pogledati utakmicu"

Cristiano Ronaldo spada u red najbolje plaćenih sportaša današnjice pa ne treba ni čuditi što u vili u kojoj živi može uživati u luksuzu.

Nogometaš Reala u najnovijem videu pokazao je svojim obožavateljima djelić svog doma u kojem, kako sam kaže, provede i po nekoliko sati dnevno. Portugalski nogometaš predstavio je privatni spa u kojem ima jacuzzi, bazen i saunu.

– Ovo je jedan od najvažnijih dijelova moje kuće. U njemu provedem 20 posto dana. Ponekad se ovdje družim s prijateljima, a znam i pogledati utakmicu – prepričao je Ronaldo.

Pogledajte video i zavirite u Cristianov luksuz...

>>Cristiano Ronaldo kupio Trumpov hotel za 140 milijuna eura!

>>Cristiano Ronaldo sigurno odlazi iz Reala, želi još jedan veliki transfer u karijeri

Komentara 3

VL
-.-@
15:55 02.02.2016.

to se zove uspjeti u životu mlad a imaš sve bravo

BA
baniček
15:12 02.02.2016.

koji umišljeni egoist već ostarjele crnkaste kože...njegovo vrijeme je prošlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije