Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srce vatreno kuca još jače

Zauvijek zapamtite veličanstvenu pobjedu nad Argentinom uz poster reprezentacije

Foto: Vecernji.hr
22.06.2018.
u 15:56

U ponedjeljak DAR uz Večernji list

Svijet se naklonio hrvatskoj reprezentaciji, igrači su nas još jednom učinili ponosnima! Ako je pobjeda nad Nigerijom bila nagovještaj, onda je razbijanje gauča potvrda da ova ekipa može daleko.

Da bi nam ovi veliki trenuci hrvatskog nogometa i sporta ostali u trajnom sjećanju, u ponedjeljak 25. lipnja svim čitateljima poklanjamo poster hrvatske reprezentacije!

Ako izbornik Zlatko Dalić smiruje euforiju među igračima, to ne znači da i mi, navijači, ne smijemo biti euforični. Zato, osim postera na dar, na kioscima u ponedjeljak potražite i Večernjakov navijački paket s hrvatskom autozastavicom za samo 15 kuna. Dovedimo atmosferu do usijanja jer upravo zbog naše podrške igračima ovo bi moglo biti najtoplije ljeto koje je Rusija doživjela.

U ponedjeljak na kioscima pronađite u Večernjem listu poster hrvatske reprezentacije na dar ili navijački paket Večernjeg lista s autozastavicom Hrvatske i posterom za samo 15 kuna. Ekipa igra kao jedan, navijajmo i mi svi u isti glas!

IDEMO, HRVATSKA!!!

1/16
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije