Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC
Povratak na članak

Zastrašujuće! Za samo 26 sekundi srušio snove bivšem UFC prvaku

Samo 26 sekundi trebalo je Francisu Ngannou za novu veliku pobjedu, vjerojatno najveću u dosadašnjoj karijeri. Kamerunac nije bio spreman priuštiti povratak iz snova Cainu Velasquezu

Komentari 3

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
09:50 18.02.2019.

Zastrašujući Francis Ngannu bio je naprosto smješan u žutim kupaćim kad ga je Hrvatina Stipe Miočić uzeo " pod svoje " 😂

VL
Avatar links
links
10:16 18.02.2019.

zastrašujuće propadanje koljena samo... ništa više, niti jednog udarca nije bilo... ne pišite gluposti

VL
ET
etika
09:48 18.02.2019.

Ako je imalo pametan i želi sačuvati što je ostalo od hrskavice i meniskusa sukladno njegovoj masi te bavit se ovim sportom pod hitno na operaciju prednje prekrižene sveze u Krapinu kod Hašpla ili koga već.. Para ima pa likaraa može platit i te će Ngannou ipak biti u nešto većim problemima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.