Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET JE BLJESNUO

VIDEO Zašto ga Bišćan nije zvao? Sjajni Ljubičić zabio novi pogodak u derbiju protiv Salzburga

AUT, 1. FBL, LASK vs SK Austria Klagenfurt
EXPA/ Johann Groder
01.10.2022.
u 20:09

Mladi hrvatski napadač trpa kao na traci u austrijskoj Bundesligi.

U derbi utakmici 10. kola austrijske Bundeslige nije bilo pobjednika, nogometaši RB Salzburga i LASK-a iz Linza su odigrali 1-1.

Gostujuća momčad je bila vrlo blizu pobjede i velika tri boda jer je vodila sve do 96. minute. No, tada je Francuz Oumar Solet pogodio za domaćina i postavio konačnih 1-1.

Inače, LASK je poveo u 78. minuti, a strijelac je bio hrvatski nogometaš Marin Ljubičić, koji tako nastavlja briljirati u LASK-u kao posuđeni igrač iz Hajduka. Ljubičić je postigao sedmi prvenstveni pogodak te je na diobi prvog mjesta ljestvice strijelaca austrijske Bundeslige. Uz to je zabio i četiri gola u tamošnjem Kupu.

Za RB Salzburg u 60. minuti u igru je ušao Luka Sučić, a petnaest minuta kasnije Roko Šimić.

RB Salzburg je zadržao prvo mjesto na ljestvici te ima četiri boda više od LASK-a (23-19). Austrijskom prvaku iz Salzburga slijedi domaća utakmica skupine E Lige prvaka protiv Dinama (5. listopada), dok isti suparnici u Zagreb u sklopu četvrtog kola Lige prvaka.

Novi zgoditak Ljubičića možete vidjeti OVDJE, a zašto nije pozvan u U-21 selekciju možete pročitati OVDJE

Standings provided by SofaScore

>> VIDEO: Goran Vlaović: Nacionalni stadion je veliki problem, Boban je otkrio da se na tome ozbiljno radi

 

Komentara 1

DU
Deleted user
20:21 01.10.2022.

Zato što je Bišćan los trener i gura samo određene igrače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije