Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik švicarskog saveza

Virusom zaražen još jedan sudionik kongresa na kojem su bili Zlatko Dalić i Davor Šuker

Koronavirus u Italiji
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
15.03.2020.
u 17:45

Blanc je iz izolacije u svom domu poručio da se osjeća dobro uz, citiramo, umjerene simptome gripe

Predsjednik Švicarskog nogometnog saveza Dominique Blanc (70) zaražen je koronavirusom, prenose tamošnji mediji. Blanc je doznao da je pozitivan na virus u nedjelju ujutro nakon što su ga posljednjih dana mučili grlobolja i umjereni kašalj.

Iz izolacije u svom domu je poručio da se osjeća dobro uz, citiramo, umjerene simptome gripe, a sjedište Švicarskoga nogometnoga saveza u Bernu je u međuvremenu zatvoreno.

Premda nije utvrđeno gdje se Blanc zarazio, agencije su prenijele da je 3. ožujka nazočio kongresu UEFA-a i izvlačenju skupina Lige nacija u Amsterdamu na kojem je priustvovao bio i predsjednik Srpskog nogometnog saveza Slaviša Kokeza, čovjek kod kojeg  je također utvrđeno da boluje od koronavirusa.

U Amsterdamu su bili i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, izbornik Zlatko Dalić, direktor HNS-a Damir Vrbanović, glasnogovornik Tomislav Pacak i voditeljica Odjela međunarodnih poslova i licenciranja Ivančica Sudac, koji su na preporuku liječnika stavljeni u samoizolaciju do srijede.

Komentara 1

DU
Deleted user
19:31 15.03.2020.

Tko komentira o nevažnima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije