Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO DIJETE

Zarađuje silne milijune godišnje, a nosi i krpa iste kopačke već dvije godine

Juventus v Internazionale - Coppa Italia - Semi Final 2nd Leg - Allianz Stadium
Jonathan Moscrop/Newscom/PIXSELL
13.02.2021.
u 10:48

Njegove iznošene Adidasice X 18.1 u kojima će danas istrčati su iste one koje je nosio prije dvije godine dok je još bio igrač Ajaxa...

Branič Juventusa Matthijs de Ligt tjedno spremi u džep preko 200.000 funti samo na račun plaće koju ima od kluba, a proizvođač sportske opreme Adidas, koji ga sponzorira, godišnje mu uplati još koji milijunčić te mu mjesečno pošalje nekoliko desetaka pari kopački, ali De Ligt za to ne mari previše, piše Germanijak.

Čovjek nosi isti par kopački već dvije godine i kad puknu, zakrpa ih i ponovo navuče na noge.

Na današnjoj utakmici protiv Napolija istrčat će u istom paru koji nosi već 22 mjeseca. Naime, te su kopačke fotografirane 2019. godine u travnju kad je Ajax ugostio Juventus, a njegovi fanatični sljedbenici primijetili su kako ih je nosio i prošli tjedan na okršaju Juventusa i Intera (0:0) u uzvratnoj utakmici Coppa Italije.

Njegove iznošene Adidasice X 18.1 u kojima će danas istrčati su iste one koje je nosio prije dvije godine dok je još bio igrač Ajaxa....

Komentara 1

BE
berija
11:00 13.02.2021.

Što je reći da ga talijani plaćaju u funtama? Čovjek je ekološki svjestan, podupire obrte pred izumiranjem... Što se čudite k'o pura dreku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije