Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALPHONSO DAVIES

Zarađuje milijune u Bayernu, rođen je u izbjegličkom kampu: 'Nemam obitelj i usamljen sam'

Alphonso Davies Instagram
27.03.2023.
u 08:48

Brzonogi ofenzivac jedan je od najboljih braniča na svijetu, ali u djetinjstvu mu je bilo teško

Alphonso Davies, zvijezda njemačkog velikana Bayerna i reprezentativac Kanade, pričao je o svojim problemima izvan terena, a oni se prije svega odnose na društveni život. Davies danas slovi za jednog od najbržih nogometaša na planeti, ali izvan terena ne pronalazi tako brzo prijatelje, te mu je uglavnom dosadno kad ima slobodnog vremena.

- Pomalo je zabrinjavajuće da nemam što raditi, posebno kada mi svi prijatelji imaju posao - priznao je Davies na društvenim mrežama. Kao nogometaš zarađuje bogatstvo i  milijune (1,2 milijuna eura godišnje), svjestan je da je to lijepo, ali problemi se javljaju nakon treninga.

- Život profesionalnog nogometaša je lijep i relaksirajuć, ali nakon treninga, nemam puno toga što bi radio. S obzirom na to da nemam obitelj i da djevojka ne živi sa mnom, usamljen sam. Imam pet prijatelja. Ja sam popularni luzer - otkrio je lijevi branič kojeg je iz Vancouvera doveo bivši trener Niko Kovač, sadašnji strateg Wolfsburga.

Davise je krajem 2022. godine bio dio reprezentacije Kanade na svjetskom prvenstvu u Kataru, a iza sebe je ostavio tešku životnu priču. Rođen je u izbegličkom kampu nakon rata u Liberiji. Neko je vrijeme živio u Gani, a s obitelji je u Kanadu otišao 2005. godine, kada je imao samo pet godina.

Brzonogi branič je plasman Kanade na Mundijal proslavio veoma emotivno, sa suzama u očima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije