Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesmotreni nogometaš

Zaradio na pokeru, pa novce zaboravio u taksiju

Poker
DPA/PIXSELL
14.03.2016.
u 14:47

Napadač 'vukova' je u listopadu prošle godine pobijedio na berlinskom turniru World Series of Poker zaradivši 75,000 eura u kešu.

Napadač njemačke nogometne reprezentacije i Wolfsburga Max Cruse (27) na gotovo nevjerojatan način je ostao bez 100.000 eura.

Kruse je prvo zaradio 75,000 eura na turniru u pokeru, međutim novce je izgubio u taksiju, a potom ga je Wolfsburg kaznio sa 25.000 eura jer je bez dozvole kluba sudjelovao na turniru.

Napadač 'vukova' je u listopadu prošle godine pobijedio na berlinskom turniru World Series of Poker zaradivši 75,000 eura u kešu. Međutim, po povratku kući novac je zaboravio u taksiju. Kada je drugi dan shvatio što je napravio sve je prijavio policiji, međutim niti nakon pet mjeseci njegov novac niti taksist nisu pronađeni. Da za Krusea stvar bude gora kada su u klubu saznali za njegov 'noćni izlet' u Berlin kažnjen je sa 25,000 eura.

Kruse je do sada upisao 14 nastupa i postigao četiri pogotka za njemačku reprezentaciju i jedan je od kandidata za nastup na skorašnjem europskom prvenstvu u Francuskoj.

>>Navijač Borussije umro tijekom utakmice, evo kako ga je ispratio Signal Iduna Park

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije