Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emotivno

Navijač Borussije umro tijekom utakmice, evo kako ga je ispratio Signal Iduna Park

Borussia Dortmund
Foto: Reuters/Pixsell
14.03.2016.
u 08:40

Po svršetku utakmice cijeli Signal Iduna Park zapjevao je legendarnu pjesmu "You'll Never Walk Alone", a pridružili su im se i igrači.

Nedjeljnu pobjedu Borussije Dortmund nad Mainzom (2:0) zasjenio je tragičan događaj na tribinama. Naime, dvojici navijača pozlilo je tijekom utakmice te su reanimirani, no jedan nije preživio.

Kad je ta vijest doprla do ostalih navijača na stadionu, odlučili su se oprostiti od kolege na nezaboravan način. Po svršetku utakmice cijeli Signal Iduna Park zapjevao je legendarnu pjesmu "You'll Never Walk Alone", a pridružili su im se i igrači.

 

Inače, Borussiji su pobjedu, kojom je ostala na pet bodova zaostatka za vodećim Bayernom, pogocima omogućili Marco Reus i Shinji Kagawa. 

>>Bayer pobijedio, Tin Jedvaj ponovno dobio crveni karton

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije