Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprikosnoveni vladari

Zar je itko sumnjao da će tako završiti? Bayern osigurao osmu uzastopnu titulu

Werder - Bayern
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/3
16.06.2020.
u 22:24

Bayern je u obranu šampionske krune poveo Niko Kovač, međutim, smijenjen je početkom studenoga nakon što je na gostovanju kod Eintrachta pretrpio 5:1 poraz

Nogometaši Bayerna osigurali su u utorak navečer čak osmi naslov prvaka Njemačke u nizu! Do željenog 76. boda stigli su trijumfom na gostovanju u Bremenu, a pobjedu im je donio Robert Lewandowski u 43. minuti.

Poljak je nakon ubačaja Jeromea Boatenga vješto izbjegao zaleđe, pa nakon primanja lopte prsima iz okreta savladao vratara Jirija Pavlenku.

Lewandowski je protiv Werdera zabio 32. ovosezonski prvenstveni pogodak, te će zasigurno do kraja natjecanja ponijeti i titulu najboljeg strijelca Bundeslige (drugoplasirani Timo Werner ih trenutačno ima 25).

Podsjetimo, Bayern je u obranu šampionske krune poveo Niko Kovač, međutim, smijenjen je početkom studenoga nakon što je na gostovanju kod Eintrachta pretrpio 5:1 poraz.

U međuvremenu se momčadi kao posuđeni igrač pridružio hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, kojemu strateg Hans-Dieter Flick u utorak ipak nije namijenio ulogu.

Bayernu su do kraja preostale još dvije utakmice, protiv Freiburga i Wolfsburga, dok drugoplairanu dortumdsku Borussiju čekaju još tri (Mainz, Leipzig i Hoffenheim).

Budući da Borussia razliku od deset bodova više ne može nadoknaditi, preostalo je usredotočiti se na osvajanje drugog mjesta u utrci s Leipzigom (ima četiri boda manje).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije